MENU
Artiesten vieren met grootse muziekavond liederen van Michael W Smith

Artiesten vieren met grootse muziekavond liederen van Michael W Smith

03 jul

‘Friends are friends forever’. Zing die ene regel en je krijgt al snel bijval. Het is niet zo verwonderlijk dat een artiest als Michael W. Smith nog altijd zo populair is in ons land. Zijn repertoire is tijdloos en spreekt nog altijd jong en oud aan.

Of het nu zijn klassiekers als ‘Place In This World’, de evergreen ‘Friends’ of het latere worship repertoire (met o.a. ‘Healing Rain’) is. In november wordt deze muziek op een unieke manier gevierd. Het koor en orkest Music for Christ samen met artiesten Kirsten Alting, Jonny Boston en de Amazing Teens and Voices brengen dan drie avonden verspreid over het land ‘Celebrating the Songs of Michael W. Smith’: een avondvullend programma met uitsluitend liederen die door Michael W. Smith geschreven of bekend gemaakt zijn.

Het is moeilijk om het grote repertoire van Michael W. Smith samen te vatten. ‘Veelzijdig’ dekt daarom het best de lading. Velen hebben genoten van de pophits van weleer, om later ook de meeslepende worship te waarderen. Michael W. Smiths muziek heeft in ieder geval één element wat het allemaal samenbindt. De muziek leent zich goed voor een sympfonisch jasje. Dat bleek al bij liederen als ‘Healing Rain’, de vele kerst albums of de instrumentale cds ‘Freedom’ en ‘Glory’. Michael W. Smith zingt niet alleen liederen die je hart raken met tekst, maar ook met melodieën die je grijpen alsof een orkest ze speelt.

Voor de vele liefhebbers is er in november daarom ‘Celebrating the Songs of Michael W. Smith’. Tijdens deze avonden (15 t/m 17 november in Zwolle, Veenendaal en Vlaardingen) brengt het koor en orkest

Music for Christ o.l.v. Aad Contze samen met solo artiesten Kirsten Alting , Jonny Boston en Amazing Teens and Voices de bekende en geliefde songs van Smith.Tijdens deze avond zal Michael W. Smith zelf niet aanwezig zijn maar spreekt zijn muziek voor hem. En: het wordt een avond waarin meezingen onontkoombaar zal blijken!

Kaarten a 12,50 p.p excl reserveringskosten zijn verkrijgbaar www.eventsforchrist.nl of 0297-237172.
Aanvang 19.30 uur.

Datum: 3 juli 2019
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: