MENU
Redeemed: een expositie van de eerlijke christen

Redeemed: een expositie van de eerlijke christen

09 jul

Sinds anderhalf jaar timmert singer-songwriter Marijn te Flierhaar als Redeemed aan de weg. Redeemed is als een vreemde eend in de bijt, de luisteraars zouden de liedjes niet direct plaatsen in een rijtje namen vanuit het worship-circuit. De teksten kenmerken zich niet alleen als lofprijs of feel-good, maar brengen twijfel, verlangen en een zoektocht naar begrip aan het licht.

Al jaren schreef Marijn liedjes als uitlaatklep voor zijn emoties en vragen. Het doet denken aan het lezen van iemands dagboek. Op het moment dat de jonge singer-songwriter merkte dat mensen geraakt werden of zich herkende in de teksten, besloot Marijn zijn verhalen tentoon te stellen door de muziek te verspreiden.

Begin 2018 bracht Redeemed zijn eerste album 'The Healing Streams' uit, de hit-single 'Springs of Joy' werd snel opgepikt door een Brits YouTube-kanaal genaamd 'The Good Christian Music Blog', tot op de dag van vandaag wordt de muziek van Redeemed wereldwijd, in het bijzonder in de VS en BraziliŽ, per maand door zo'n 15.000 verschillende luisteraars beluisterd.
Met het oog op pracht en mysterie spreekt Redeemed een doelgroep ook buiten de christelijke wereld aan. De interpretatie van de kwetsbare teksten van Redeemed is volledig aan de luisteraar, er wordt niets opgelegd aan betekenis. Hiermee hoopt Redeemed nieuwsgierigheid te creŽren, door ten alle tijden authentiek en eerlijk te zijn. Door verwondering en echtheid een brug te slaan tussen verschillende (geloofs-)werelden in een tijd waar verdeeldheid orde van de dag is.

Benieuwd?
Beluister ĎRedeemedí nu via Spotify, iTunes of YouTube. Binnenkort brengt Redeemed een nieuwe single uit. Bovendien speelt Redeemed 17 augustus op het Graceland Festival.

Datum: 9 juli 2019
Website: http://www.redeemed.band

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

24 maart 2020 Geniet van de meeslepende muziek van Redeemed

Meer nieuws: