MENU
Samenwerkende organisaties houden JongeGezinnenDag

Samenwerkende organisaties houden JongeGezinnenDag

26 aug

RIDDERKERK – Op zaterdag 5 oktober 2019 houden Stichting Generatio, Stichting Maak ze sterk, de Levend Evangelie Gemeente, Opwekking-Timotheüs en JerehSalem Kids een dag voor ouders en hun kinderen in de leeftijd van nul tot acht jaar. Het thema luidt ‘Hand in hand - Bouwen aan je gezin’. De dag wordt gehouden in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug.

Na een aantal succesvolle edities in eerdere jaren, namen Stichting Maak ze sterk en Stichting Generatio het initiatief om deze dag opnieuw te organiseren in samenwerking met de eerdergenoemde organisaties. “Tijdens onze spreekbeurten en cursussen valt het ons telkens weer op dat jonge ouders behoefte hebben aan informatie aangaande de (geloofs)opvoeding van hun kinderen die praktisch is en direct toepasbaar binnen het gezin”, aldus Rob Hondsmerk, oprichter en directeur van Stichting Generatio. “Aan deze behoefte willen we tegemoetkomen tijdens de JongeGezinnenDag.”

Hondsmerk is samen met Wietske Noordzij van Stichting Maak ze sterk hoofdspreker op deze dag die tevens een aantal leuke workshops en een kinderprogramma kent onder leiding van JerehSalem Kids. “We organiseren deze dag heel bewust voor ouders en kinderen samen. Daarmee vergroten we de mogelijkheden om later thuis over dingen door te spreken en ze in de praktijk te brengen”, aldus Noordzij.

Meer informatie over deze dag en de organisaties die verantwoordelijk zijn voor deze dag, is te vinden op www.generatio.nu en www.maakzesterk.nl. Aanmelding is noodzakelijk. De toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden om de kosten te dekken.

Datum: 26 augustus 2019
Auteur: Caroline de Koning - Stichting Generatio
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.generatio.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: