MENU
Nieuwe optredens Sarah Liberman en The Choir Company

Nieuwe optredens Sarah Liberman en The Choir Company

27 aug

Vorig jaar maakte Nederland uitgebreid kennis met de IsraŽlische aanbiddingsleidster Sarah Liberman. Het werd een warm welkom waarin haar hart voor aanbidding en het volk, land en de geschiedenis van IsraŽl doorklonk. Op veler verzoek komt er een vervolg en opnieuw met een projectkoor van The Choir Company. Op 25, 26 en 27 oktober is Sarah Liberman weer in Nederland voor concerten die onder andere haar nieuwe album laten horen.

Steeds meer mensen ontdekken Sarah Liberman en haar muziek. De aanbiddingsleidster geeft leiding aan Ascend Carmel Worship; een aanbiddingsgemeenschap in IsraŽl. Ze geldt als een bekende stem in het Ďmessianic worshipí genre, wat de centrale plaats van het joodse volk en het land IsraŽl in geloof en aanbidding laat horen. Sarah werkte onder andere mee aan Paul Wilburs recente cd ĎRoar From Zioní, waar ze het lied ĎGreat Is The Lord (Hallelujah)í zong.

Het is niet moeilijk om het enthousiasme voor Sarah en haar stijl van aanbidding te verklaren. Ze geeft woorden aan het geloofsleven die gericht zijn op verdieping en doet dat met een vreugde die aanstekelijk is. Het klinkt door in zowel haar Engelse als Hebreeuwse teksten. Die vreugde klinkt ook door op haar gloednieuwe album, wat in oktober zal verschijnen. Met de komende concerten heeft Nederland dus een primeur: de eerste live optredens wereldwijd met het nieuwe repertoire!

Na de enthousiaste reacties van publiek en koor zal Sarah Liberman de concerten weer geven met de ondersteuning van een projectkoor van The Choir Company onder leiding van Maarten Wassink.

25 oktober - Harderwijk
26 oktober - Rotterdam
27 oktober - Aalsmeerderbrug

Datum: 27 augustus 2019
Auteur: Events4Christ
Foto: Videostill - Youtube
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: