MENU
De christelijke kidsgroep Make Some Noise Kids maakt lied tegen pesten

De christelijke kidsgroep Make Some Noise Kids maakt lied tegen pesten

04 sep

Dat christelijke kindermuziek super modern kan zijn bewijst Make Some Noise Kids (MSNK). De kindergroep heeft vandaag het nieuwe lied "Together" gelanceerd en wordt tevens gekoppeld aan de landelijke Week Tegen Pesten. Deze campagneweek wordt georganiseerd door Stichting School en veiligheid i.s.m. EO en NPO Zapp.
Het lied "Together" zal in de week van 23 t/m 27 september op veel basisscholen centraal staan. Tijdens deze campagneweek maken veel basisscholen een vuist tegen pesten en zullen met het lied "Together" aan de slag gaan. Het lied maakt een statement tegen pesten. Together zal daarnaast ook te horen en zien zijn tijdens de jubileum uitzending van de Anti-Pestclub op NPO Zapp.

Voor dit lied is MSNK een samenwerking aangegaan met rapgroep "De rechtstaat". Een perfecte match waarbij 2 groepen met een christelijke identiteit een lied maken wat op tal van christelijke en seculiere basisscholen te horen en te zien zal zijn.

Videoclip en dansinstructie:
Naast het lied is er ook een videoclip en dansinstructie-video opgenomen. Zo kunnen alle klassen de danspasjes uit de videoclip aanleren en performen op het schoolplein.

Komend najaar verschijnt tevens het nieuwste album van MSNK waarop het nummer te vinden zal zijn.
Datum: 4 september 2019
Auteur: Klaasjan Leenheer - Make Some Noise
Foto: Videostill - Youtube
Website: http://www.makesomenoisekids.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: