MENU
Eerste exemplaar Elisabethbijbel voor minister Arie Slob

Eerste exemplaar Elisabethbijbel voor minister Arie Slob

05 sep

In 2020 bestaat de Elisabethbode 90 jaar. Het jubileumjaar zal worden ingeluid met de presentatie van de Elisabethbijbel, op 4 oktober 2019. Het eerste exemplaar zal dan worden aangeboden aan minister Slob. Het belooft een feestelijke middag/avond te worden in Hart van Vathorst, Amersfoort.

De presentatie vindt plaats op 4 oktober vanaf 16.30 uur, in Hart van Vathorst, Angelinapolder 3 te Amersfoort. 90 jaar Elisabethbode zal dan de revue passeren, er is muziek van Peter & Carin van Essen, het eerste exemplaar is voor Minister van Onderwijs & Media, Arie Slob, Elisabethbode-columnist en RTL-weerman Reinier van den Berg verzorgt een presentatie over het weer en er kan worden genoten van een Italiaans buffet.

De Elisabethbijbel is een complete bijbel met de Willibrordvertaling, aangevuld met elf kleurenkaternen met materiaal uit 90 jaar Elisabethbode (bemoedigende overdenkingen, gedichten en gebeden). En natuurlijk de natuurfoto’s van huisfotograaf Teun Veldman. Een echt collector’s item is het, want hij wordt in een beperkte oplage gedrukt. De Elisabethbijbel is verkrijgbaar op 4 oktober bij de boekentafel van Riemer uit Amersfoort.

Elisabethbode is een magazine dat ingaat op actuele geloofs- en levensvragen van mensen van vandaag. Het biedt op een persoonlijke manier bemoediging en steun vanuit het christelijk geloof, met een gevarieerde mix van persoonlijke verhalen van mensen, informatieve achtergrondartikelen en reportages over relevante thema’s, een pastorale vragenrubriek, herkenbare columns en gedichten. Het magazine richt zich op iedereen vanaf 50 jaar. Een jaarabonnement kost € 37,95 (23 edities).

Datum: 5 september 2019
Auteur: Margaretha de Haan - Royal Jongbloed
Foto: © Toff fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.royaljongbloed.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: