MENU
Oudejaarsconference 2019: Rob knoopt de eindjes aan elkaar

Oudejaarsconference 2019: Rob knoopt de eindjes aan elkaar

27 sep

Aan het einde van een jaar waarin een paar hele grote onderwerpen steeds in het nieuws kwamen en een heleboel andere niet, probeert Rob weer een rode draad te ontdekken, want hij kan er geen touw meer aan vastknopen.

Klimaat en stikstof, Boris en de EU, de steeds grotere verschillen in ons land: het leven lijkt soms wel een touwtrekwedstrijd. Maar wie trekt er nu aan het langste eind? Dat is een zoektocht waar je even voor moet gaan zitten en waar kun je dat beter doen dan bij de zesde oudejaarsconference van Rob? Ook dit jaar heeft hij in een vlaag van verstandsverbijstering toegezegd weer een voorstelling te maken. Hij wist niet waar hij aan begon, maar wie weet dat eigenlijk wel?

Sinds hij in 2013 voor het eerst gevraagd werd om een conference te schrijven, die op tv werd uitgezonden, is het niet meer gestopt. Dat zegt genoeg! Veel plezier, rake liedjes en vier topmuzikanten zijn de ingrediënten voor zes avonden terug- en vooruitkijken, verspreid over het hele land. Dus je hebt geen excuus meer om thuis te blijven omdat het te ver weg is... Rob neemt je op sleeptouw zonder je aan het lijntje te houden en wordt daarin bijgestaan door Jan Willem van Delft/Bas Gankema op piano, Mark Dekkers op (contra)- bas, Paul van der Feen/Thieme Schipper op saxofoon/klarinet en Steven Favier op drums.

Rob Favier (niet zelden ‘de zingende dominee’ genoemd) heeft een geheel eigen stijl van optreden. Naast het verzorgen van diensten en samenkomsten, waarin hij zowel zingt als spreekt, doet hij ook (avondvullende) voorstellingen met een hoog cabaretgehalte. Hij komt op zeer veel verschillende gelegenheden en schrijft ook regelmatig voor anderen. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio. Er zijn zeven CD’s van hem verschenen, twee boeken en een songbook. Maar de oudejaarsconference is een speciaal geschreven voorstelling om samen het jaar uit te zwaaien..

De kaartverkoop voor “Rob knoopt de eindjes aan elkaar” is inmiddels van start gegaan.

De data en plaatsen op een rij:
20-dec Nijeveen Geref. kerk Dorpsstraat 7
21-dec Roosendaal Kruiskerk Sint Lucasplein
27-dec Leeuwarden De Fontein Goudenregenstraat 77
28-dec Nijkerk Kruiskerk Venestraat 33
29-dec Alphen aan de Rijn Ashramcollege Marsdiep 289
30-dec Ridderkerk Goede Herderkerk Seringenstraat 1

Aanvang 20.00 uur. Er is een pauze.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237172.

Datum: 27 september 2019
Auteur: Events4Christ
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: