MENU
Al 30 jaar Kerstsing-ins in Veenendaal

Al 30 jaar Kerstsing-ins in Veenendaal

18 okt

Op zondag 15 december 2019 organiseert Stichting Sing-in Veenendaal alweer voor de 30e keer een kerstsing-in in Veenendaal. Ook dit jaar zijn er weer 3 kerstsing-ins om 15.00, 18.00 en 20.00 uur.

Wat in 1990 begon als kleinschalig evenement in de foyer van De Lampegiet is in 30 jaar uitgegroeid tot het grootste, maandelijkse evenement in Veenendaal. Elke derde zondag van de maand komen christenen uit de wijde regio en uit allerlei kerken naar De Basiliek in Veenendaal om samen een uur te zingen onder leiding van de Sing-in Praiseband. Deze band wordt geleid door de dochter van één van de Veense mede-oprichters van de sing-in, Nelinda Troost-Koudijs. 

De organisatie van de sing-in is al 30 jaar in handen van Stichting Sing-in Veenendaal, ondersteund door een team van ongeveer 70 vrijwilligers.

De laatste jaren zijn er elke derde zondag van de maand 2 sing-ins in De Basiliek aan de Wiltonstraat in Veenendaal.

De 3 kerstsing-ins trokken de laatste jaren zoveel bezoekers, dat sinds vorig jaar gewerkt wordt met voorverkoop van toegangsbandjes. Deze bandjes zijn verkrijgbaar voor en na de sing-ins van 17.00 en 19.30 uur op 20 oktober en 17 november. En vanaf 21 oktober zijn de toegangsbandjes ook te koop voor € 2,- per stuk bij Boekhandel De Rank aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal. Vanwege de grote belangstelling zijn de bandjes verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Iedereen is van harte welkom tijdens de (kerst)sing-ins in Veenendaal. Kijk voor meer informatie op www.singin.nl

Datum: 18 oktober 2019
Website: https://www.singin.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: