Alle artiesten Feest van Geloof 2019 zijn bekend

Alle artiesten voor het Feest van Geloof zijn bekend, nu ook Marcel Zimmer is toegevoegd aan de line-up. Op zaterdag 23 november 2019 presenteert Groot Nieuws Radio de derde editie van het Feest van Geloof. In de Basiliek in Veenendaal spelen bekende christelijke artiesten niet alleen hun eigen nummers, maar zorgen ze samen ook voor een aantal muzikale verrassingen. Kaarten zijn nu te bestellen via de website van Events For Christ.

Dit jaar doen een aantal fantastische zangers en zangeressen mee aan het Feest van Geloof: Reyer, Elise Mannah, Rebekka Sahertian, Kees de Vreugd, Heartbeat Worship en Marcel Zimmer. David Reitsma zorgt voor een spoken word.

De presentatie van het Feest van Geloof is in handen van de presentatoren van Groot Nieuws Radio. Verschillende bekende onderdelen uit de programma’s krijgen een plek op de avond. Ook is er volop interactie met het publiek.

Voor Reyer en Elise Mannah is het niet de eerste keer dat ze optreden bij het Feest van Geloof. Vorig jaar maakte Reyer indruk toen hij samen met Gezina van den Bos en Sharon Kips een aantal Opwekkingsliederen zong op een plek tussen het publiek. Elise Mannah maakte voor de eerste editie van het Feest van Geloof een speciaal lied voor Groot Nieuws Radio.

Nieuw dit jaar is een spoken word van David Reitsma. Door middel van spoken word wil David mensen meenemen in aanbidding om God groot te maken. Op het laatste album van Opwekking is David te horen met een spoken word in het lied ‘Vragen’.

Rebekka Sahertian en Marcel Zimmer kennen we van de Opwekking Band. Daarnaast spelen ze los van elkaar veel in kerken en gemeentes.

Heartbeat Worship is een team van jonge aanbidders en is ontstaan vanuit een jongerenbeweging in Twente. Vorig jaar verscheen hun debuutalbum ‘Jezus Ons Hart’, waarvan verschillende nummers bij Groot Nieuws Radio te horen zijn.

Het Feest van Geloof is een samenwerking tussen Groot Nieuws Radio, De Basiliek, TCC Studios, Wiko Service en Events For Christ. Kaarten voor het Feest van Geloof zijn te bestellen via de website van Events For Christ.

Events4Christ
© Henk-Jan Oudenampsen
20-10-2019
Muziek
https://www.events4christ.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies