MENU
Hanna en Susanne van Gemeren op Kerststallentour met Trinity

Hanna en Susanne van Gemeren op Kerststallentour met Trinity

22 okt

Een echt feest vol gezelligheid en blije gezichten. De mannen van Trinity en de zussen Hanna en Susanne van Gemeren nemen je komende decembermaand mee op reis naar Kerst met de derde editie van de Trinity Kerststallentour. Met hun akoestische benadering en folky sfeer toveren ze een paardenbak om in een kerststal.

Geen opgeprikt gedoe. Gewoon genieten, dansen met je voeten in het zand, meezingen tot je hees bent en je verbazen over het wonder van Kerst. Christus, geboren in een stal, die de wereld in beweging bracht. Ga het muzikaal ontdekken en beleven, samen met een heleboel anderen, tijdens Trinity’s Kerststallentour.

Elbert Smelt, leadzanger van de band: ‘Ik ben erg enthousiast over de gastmuzikanten die dit jaar mee gaan in de karavaan: De zussen Hanna en Susanne van Gemeren van de voormalige formatie ‘Half a Mile’ zingen samen met hun vriendin Jolien Damsma de sterren van de hemel en spelen ook nog eens goed gitaar en mandoline. Verder hebben we Henk Doest op toetsen en accordeon die weer van de partij is. En voor de gevoelige EN de feestelijke folky momenten Pauline de Vet uit Arizona op viool/fiddle. Dat wordt heel lekker repeteren en optreden zo!’

Het wordt een feest waar je met je vrienden en familie bij moet zijn: Combineer een oergezellige boeren kerstsfeer met feestelijke meezing muziek uit allerlei landen en tradities plus nog Trinity’s eigen knallers en je hebt een recept voor een verrassende show te pakken. Er is van allerlei lekkers zoals chocomelk, speciaalbier, glühwein en hapjes te krijgen. En wat dacht je van stamppotten eten vooraf aan lange schraagtafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes?

En over de kou hoef je je geen zorgen te maken: De concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan, armen om de schouders van je buurman of buurvrouw en swingen en springen tot je warm bent.

Trinity Kerstallentour gaat in Nederland langs Dordrecht, Gouda, Bennekom, Putten, Zwolle en Tolbert en begint met een aantal shows in Engeland en België.

Data, tickets en locaties: www.truetickets.nl/trinity

Datum: 22 oktober 2019
Auteur: Trinity
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.truetickets.nl/trinity

Dit artikel delen:

Meer nieuws: