MENU
Family7 in actie voor Shalom TV in Suriname

Family7 in actie voor Shalom TV in Suriname

06 nov

Family7: 'Wist u dat de programma’s die wij maken met uw ondersteuning een tweede leven krijgen in Suriname? Shalom TV is daar twee jaar geleden gestart en zendt 24/7 uit. Veel van onze Nederlandse programma’s zijn daar tot zegen. Maar Shalom TV is toe aan een nieuwe stap. En daar komen wij voor in actie!'

Een paar jaar geleden had Dolf een ontmoeting met Paul Doth, bestuursvoorzitter van Shalom TV. Het klikte gelijk tussen deze twee visionairs. Paul deelde zijn hart voor Suriname en Dolf besloot om aan te haken bij de droom van Shalom TV, en met succes. Algemeen manager Sadiek Soetowodjojo van Shalom TV ziet wat de programma’s uit Nederland doen in Suriname: “De programma’s van Family7 zijn hier tot een grote zegen. De bijbelstudies, maar ook bijvoorbeeld Wijs zijn hier erg populair. Maar er is meer nodig.

We hebben te maken met allerlei verschillende culturen, religies en achtergronden. In dit land wonen bijvoorbeeld veel hindoestanen en moslims. De programma’s uit Nederland zijn niet altijd geschikt om hen te bereiken vanwege de taal, maar ook de cultuur. Om programma’s te maken op een manier die goed aansluit bij de cultuur en achtergrond van de Surinamers hebben we eigen apparatuur nodig, omdat dit soort programma’s nauwelijks bestaan.”

Daarom willen wij als Family7 in Actie Shalom Radio & TV helpen met het opbouwen van Gods koninkrijk in Suriname. We willen de studioruimte van Shalom TV graag helpen inrichten. Op deze manier kan Shalom TV nog veel effectiever hun werk doen. De kosten hiervoor zijn al gauw 60.000 euro voor een regieset, licht, camera’s, décor en noem maar op. Doet u ook mee? Meer informatie is te vinden op de website van Family7 via de link onderaan dit item.

Datum: 6 november 2019
Auteur: Family7
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: