MENU
Mooie decemberactie voor moeders die het minder hebben

Mooie decemberactie voor moeders die het minder hebben

20 nov

Decemberactie Power to the Mama’s - De gezelligste maand van het jaar staat weer voor de deur. Maar hoe gezellig is het, als er geen geld is? Misschien heb je daar zelf wel zorgen over, als je dit leest. Dan hebben we goed nieuws voor je. Power to the Mama’s organiseert opnieuw de decemberactie voor gezinnen die het minder goed hebben.

Wat geven jullie weg?
Power to the Mama’s: We geven tegoedbonnen naar keuze van €50,- weg (voor bijvoorbeeld AH, Jumbo, Hema, Gift for you of Bol.com) zodat het gezin wat lekkere boodschappen kan inslaan of een cadeautje kan kopen voor de kinderen en/of partner. Ook krijgt de moeder een jaar Mom Squad Membership t.w.v. €95,40

Power to the Mama’s geeft zelf in ieder geval twee van deze pakketen met een tegoedbon en membership weg. Maar jij kan helpen dit aantal te laten groeien. Vorig jaar deden we deze actie ook, en kregen uiteindelijk 12 gezinnen een fijn decemberpakket!
Tot en met 24 november zamelen we geld in en proberen we zoveel mogelijk gezinnen blij te maken.

Ken jij of ben jij een gezin die het financieel minder heeft en in de decemberperiode een extraatje kan gebruiken?
Mail dan naar decemberactie@powertothemamas.nl
Vermeld in je mail:
- gezinsgrootte en leeftijd kinderen;
- adres, postcode en woonplaats van het gezin
- e-mailadres van de moeder, zodat er een Mom Squad Membership kan worden aangemaakt
- welke cadeaubon je wilt. Er is keuze uit: Jumbo, Albert Heijn, Hema, bol.com of een Gift for You your choice bon (voor bijv. nachtje weg of uit eten) van €50,-

Wil jij doneren? Kijk dan op de site van powertothemamas via de link onderaan dit item.

Waarom deze actie?
Daniëlle Koudijs, van Power to the Mama’s: 'Omdat we geloven dat we elkaar mogen helpen. En omdat in de Bijbel staat dat niemand tekort zal hebben. Ook als we elkaar niet kennen, kunnen we elkaar helpen. Dat kan ook met iets anders dan deze actie. Ik wil je ook aanmoedigen om je heen te kijken. Wie kan er in jouw buurt een lief kaartje gebruiken in de decembermaand? Of is er misschien iemand die je kan uitnodigen voor een maaltijd? Om welke (alleenstaande) moeder kan je een arm heen slaan als je haar ziet struggelen op het schoolplein of in de supermarkt?
Laten we extra voor elkaar zorgen de komende tijd! Daar wordt december alleen maar nog leuker van.'

Datum: 20 november 2019
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.powertothemamas.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: