MENU
Ernie Haase and Signature Sound terug naar Nederland

Ernie Haase and Signature Sound terug naar Nederland

06 maa

Er is maar één groep die traditionele stijlen als southern gospel en close harmony zo verfrissend kan brengen als Ernie Haase & Signature Sound. Het kwartet maakt er geen geheim van hoe ze dit doet. Praise & Worship, gospel, jazzy pop... al deze invloeden zijn welkom in hun muziek, waardoor niet alleen hun enthousiasme aanstekelijk werkt maar er ook voor elk wat wils is bij een optreden.

Op 17 mei 2020 zal dat weer blijken – dan geven Ernie Haase & Signature Sound een optreden in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug.

Steeds meer mensen kunnen de uitnodigende muziek van het kwartet niet weerstaan. De reacties op vorige optredens in Nederland waren enthousiast. En tienduizenden werden een paar jaar geleden op de Pinksterconferentie van Opwekking verrast met een bijdrage van de Amerikanen. Zo geldt nu ook in Nederland wat in Amerika al langer het geval is: Ernie Haase & Signature Sound zijn publieksfavoriet – binnen en buiten het genre van southern gospel. Kwam de groep oorspronkelijk voort uit de ‘Gaither’ muziekfamilie; inmiddels staat ze volop op eigen benen. Ze geeft eigen interpretaties aan southern gospel klassiekers, hymns, worship en pop. Met een overduidelijk plezier op het podium en een ongekend vakmanschap.

Dit jaar bracht de groep het kerstalbum ‘A Jazzy Little Christmas’ uit, wat momenteel aan de top van de hitlijsten staat. Hun recente album ‘Clear Skies’ ontving bovendien een Grammy nominatie. Voor Ernie Haase, Devin McGlamery, Dustin Doyle en Paul Harkey zijn dat mooie stappen, maar ook voor hen gaat er niets boven een geweldige muzikale avond met een enthousiast publiek. Het optreden op 17 mei belooft dan ook een waar feest te worden!

Kaarten voor het optreden van Ernie Haase & Signature Sound zijn te bestellen via www.eventsforchrist.nl of telefonisch: 0297-237172.

Ernie Haase & Signature Sound

Zondag 17 mei 2020 - 19.30 – Aalsmeerderbrug, Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55

Datum: 6 maart 2020
Auteur: Events4Christ - Leon van Steensel
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: