Joke Buis kondigt voorjaarstour aan

Na het uitverkochte presentatieconcert in Veenendaal gaat zangeres Joke Buis in 2020 het land in met de nieuwe muziek van haar project ‘Vertrouwd & Nieuw’. Kom in het voorjaar genieten van de liederen van Joke’s nieuwe, gelijknamige CD en zing mee met vertrouwde klassiekers uit haar repertoire. Het thema ‘vertrouwen’ loopt als een rode draad door de avonden heen.

Tijdens de avonden zal Joke ook nieuwe, nog niet eerder verschenen, liederen ten gehore brengen uit haar project ‘Vertrouwd & Nieuw’. In dat project komen oud & nieuw bij elkaar: nieuwe, eigentijdse luisterliedjes, over thema’s die Joke’s hart raken, worden gecombineerd met nieuwe gezangen die geïnspireerd zijn op oude kerkliederen. Vertrouwen is daarin steeds het centrale thema, een thema dat past bij het leven van Joke en dat in haar muziek op verschillende manieren terugkomt.

Data en locaties:

22 februari, Oud Beijerland

16 april, Voorthuizen

17 april, Zwolle

18 april, Arnemuiden

24 april, Koudum

25 april, Gouda

Nieuwe CD

Joke bracht in het najaar haar nieuwe CD ‘Vertrouwd & Nieuw’ uit, waarop ‘oud & nieuw’ bij elkaar komen. Op het nieuwe album presenteert Joke voor het eerst nieuw geschreven luisterliedjes, over thema’s die dichtbij haar hart liggen, zoals het indrukwekkende ‘Altijd’. Het thema ‘vertrouwen’ staat centraal en klinkt ook door in de nieuwe gezangen op de CD (gebaseerd op oude, Amerikaanse hymns) en de frisse vertolkingen van de bekende klassiekers Ik bouw op U en Omdat Hij leeft.

Leon van Steensel
© Henk-Jan Oudenampsen
03-12-2019
Muziek
https://www.truetickets.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies