Uniek festival voor Nederlandse en vluchtelingenjongeren

Gave organiseert op zaterdag 25 januari in Ede het derde Gave-festival voor jongeren. Een multicultureel feest voor Nederlandse en vluchtelingenjongeren met muziek, spel, sport en lekker eten. Het unieke festival wordt georganiseerd door Connect Us (laagdrempelige lokale jongerenactiviteiten) en de Gave-kampen (multiculturele jongerenkampen).

Iedere Nederlandse en vluchtelingenjongere vanaf 15 jaar die zin heeft in een multicultureel feestje is welkom. We verwachten vijfhonderd jongeren.

Bezoekers kunnen kiezen uit bijna vijfentwintig activiteiten: van boksen tot schilderen en van beatboxen tot theater. Jongeren genieten daarna van een heerlijke multiculturele maaltijd en optredens van verschillende artiesten. Met het festival wil Gave ontmoetingen tussen vluchtelingen en Nederlanders bevorderen en ze uitnodigen voor activiteiten van Connect Us en de Gave-kampen. Het festival is het aftrapmoment voor aanmelding van de Gave-kampen.

Informatie

Wanneer Zaterdag 25 januari 2020

Waar De Schuilplaats, Otterloseweg 18a, 6718 ZM Ede

Tijd 14.00 – 21.30 uur

Leeftijd Voor 15 jaar en ouder

Kosten Gratis toegang, vrijwillige bijdrage via collecte

Aanmelding gave.nl/festival

Over Stichting Gave

Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Gave maakt kerken en christenen bewust van de bijbelse roeping om vluchtelingen gastvrij te ontvangen. Gave helpt christenen om vluchtelingen te zien, lief te hebben en een plek te bieden in de christelijke gemeenschap. Gave inspireert, traint en ondersteunt vrijwilligers om contacten op te bouwen met vluchtelingen en hen Gods liefde te laten zien. Meer informatie vindt

Stichting Gave – Rien Bregmani
Stichting Gave
23-12-2019
Jongeren
https://www.christelijknieuws.nl/banner/267

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies