MENU
Continental Singers back to the nineties

Continental Singers back to the nineties

24 feb

Een fenomeen – dat kun je de Continental Singers gerust noemen. Decennia lang tourden Amerikaanse en Europese ‘Continentals’ door Europa met nieuw zangtalent, overweldigende reacties en volle zalen. Veel mensen hebben warme herinneringen aan niet alleen het beleven van de muziek van de Continental Singers, maar ook aan het zelf meedoen in zo’n groep!

De hernieuwde interesse in de muziek uit de jaren tachtig betekent ook interesse in de populaire gospelgroepen en hun muziek. Voor zowel het publiek als de ‘Continentals veteranen’ van weleer is er nu goed nieuws. In mei komt er een heus “Tribute to the Continental Singers”: drie optredens in Rotterdam, Nijkerk en Veendam die je meenemen door de veelkleurige geschiedenis van de Continental Singers.

Het evangelie in tijdloze, creatieve muziek; gezongen door een samengesteld koor wat een onvergetelijke ervaring op doet. Dat bleek jaar in jaar uit de succesformule van de Continentals. Op het hoogtepunt werden er tijdens een jaar maar liefst 400 concerten gegeven in Europa waarvan meer dan 40 in Nederland. Tijdens de komende Tribute concerten krijgt het programma daarom een vorm die veel mensen bekend over zal komen...

Een koor van 25 man, een uitgebreide band en de beste nummers uit die tijd zullen je tijdens deze concerten weer terugvoeren naar de jaren ‘90; de hoogtijdagen van de Continental Singers. Alle deelnemers aan dit programma hebben 1 of meerdere malen met de Continentals getourd en met de ervaren (ook oud-Continental) dirigent Betthilde Keij kun je rekenen op top kwaliteit op het podium. De mooiste ballads, up tempo songs en choreografie zal ook in deze tijd veel nieuwe bezoekers een geweldige avond bezorgen. Het zal een feest van herkenning zijn of een enthousiaste kennismaking. De organisatie verwacht veel bezoekers die eens met de Continentals getourd hebben. De concerten zijn daarom misschien ook wel te omschrijven als een zingende reünie – zowel op als voor het podium!

Mogen we je welkom heten in Rotterdam, Nijkerk en Veendam Bestel vroeg kaarten, want de belangstelling belooft groot te zijn.

Kaarten zijn tot 15 april 15 euro excl reserveringskosten. Na 15 april 17,50 euro.
Aanvang 19.30 uur

A Tribute to the Continental Singers – back to the nineties
17 mei Rotterdam Breepleinkerk van Malenstraat 104 3074 PZ
23 mei Nijkerk Kruiskerk Venestraat 44 3681 BX
24 mei Veendam Dr. A. Kuyperstraat 46 9645 AR

Reserveren www.eventsforchrist.nl of bel 0297237172

Datum: 24 februari 2020
Auteur: Events4Christ - Leon van Steensel
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.eventsforchrist.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: