MENU
Registratie vijftigste Opwekking-conferentie op 1 februari van start

Registratie vijftigste Opwekking-conferentie op 1 februari van start

22 jan

Zaterdag 1 februari om precies 00.00 uur is het zover: dan gaat de registratie open en kun je je aanmelden voor de 50ste Pinksterconferentie. Vorig jaar zag de organisatie de aanmeldingen midden in de nacht al binnenstromen. Geef je snel op (voor 1 april), dan profiteer je van het goedkoopste tarief.

Als abonnee op Opwekking Magazine krijg je nog eens 10% extra korting (als je je abonnementsgeld hebt betaald voor 1 februari!). Het is dit jaar niet meer mogelijk om je tegelijk met je reservering nog op te geven als abonnee. Meer informatie hierover vind je op onze website.

Aanmelden kan via www.ikganaaropwekking.nl

Door en door goed van Eline Bakker wordt Opwekkingslied
De voorbereidingen voor de opname van Opwekkings-cd 44 zijn in volle gang. En van de nieuwe liederen, Door en door goed, is geschreven door Eline Bakker, schrijfster van Jezus Overwinnaar.
Een lied over Gods goedheid, op donkere momenten en op de bergtoppen van je leven. Maar ook een lied vol dankbaarheid en aanbidding dat een houvast is in moeilijke tijden.
Wil je zelf als een van de eersten dit nieuwe Opwekkingslied leren? Kom dan van 20 t/m 22 maart naar het Opwekking Worship Weekend op De Betteld in Zelhem!

Carlino Bus nieuwe operationeel directeur Opwekking
Sinds 1 november 2019 is Carlino Bus (41) de nieuwe operationeel directeur van Opwekking. In deze taak is hij eindverantwoordelijk voor het operationele deel van de activiteiten van Opwekking. Ook vormt hij samen met algemeen directeur Ruben Flach de directie van Stichting Opwekking en Stichting Opwekkingslectuur.

Voordat hij in dienst trad bij Opwekking was Carlino onder andere 8,5 jaar werkzaam als operationeel directeur van de Betteld (met campings en conferentiecentra in Zelhem, Amerongen, Cadzand-Bad en Doorn).
Carlino Bus volgt Gerrit Meijerink op die inmiddels werkzaam is als manager bij Lelie zorggroep.

Datum: 22 januari 2020
Auteur: Opwekking
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.ikganaaropwekking.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: