MENU
Postuum album Kinga Ban verschijnt morgen

Postuum album Kinga Ban verschijnt morgen

13 feb

Op 14 februari verschijnt ‘Geboren’, het derde studio-album van de in 2019 overleden gospelzangeres Kinga Bán. Kinga's muziek is al jarenlang voor veel mensen een bron van hoop en troost. De laatste maanden van haar leven bleef Kinga liederen schrijven en zingen. Zo legde zij de basis voor haar derde studio-abum 'Geboren'. Muzikanten uit heel Nederland voltooiden na haar dood het album voor Kinga.

De titelsong 'Geboren' is al online te beluisteren en wordt met grote waardering onthaald. De liederen van het album klinken doelgericht, krachtig en zelfs vrolijk. Ze vertellen van hoop en nieuw leven, dwars door alle moeite en verdriet heen.

Het album 'Geboren' wordt ingeluid met een presentatie-tour. Kinga's man Reinder IJmker en collega-muzikant Roeland Smith nemen de bezoekers mee langs het ontstaan van het album. Daarbij worden unieke live-registraties van de nieuwe liederen vertoond. Wegens de grote belangstelling zijn de presentatie-voorstellingen inmiddels bijna uitverkocht en zijn er nieuwe locaties toegevoegd.

Datum: 13 februari 2020
Auteur: Marten IJmke
Foto: © Toff fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.kingaban.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: