MENU
Nieuw magazine voor moeders: Sestra mama

Nieuw magazine voor moeders: Sestra mama

17 feb

Afgelopen vrijdag is het nieuwe magazine Sestra mama gelanceerd: het eerste christelijke blad dat zich specifiek richt op moeders. Sestra mama gelooft dat je als moeder niet alleen moeder bent, maar zoveel meer. Je bent gemaakt als vrouw, met diverse rollen. Ballen die je hooghoudt en soms laat vallen. Je wilt graag van betekenis zijn, je kinderen bewust opvoeden, maar ook af en toe tijd voor jezelf en je relaties hebben.

Sestra mama is er voor moeders van ongeveer 25 tot 45 jaar oud. Ben jij ook continu op zoek naar de work-life balans en tijd voor jezelf en jouw omgeving? Sestra mama is het blad dat je een moment van rust voor jezelf geeft, dingen leert en je uitdaagt. We willen moeders laten voelen dat ze niet alleen staan en helpen rust te vinden. Daarnaast geven we praktische en inspirerende tips over (geloofs)opvoeding en brengen veel persoonlijke verhalen.

Sestra mama wil momenten geven waarop je even ademhaalt, mooie verhalen leest die inspireren. Momenten waarop je jouw gezin en leven misschien met andere ogen gaat bekijken. Momenten waarop je soms grinnikt vanwege de herkenning en vooral momenten waarop je in de spiegel van het moederschap kijkt en ... blij wordt. En we hopen dat je - als je Sestra mama uit hebt - vooral denkt: En zo doe ik het!

Iedere moeder maakt andere keuzes. In een wereld waar het hoogst haalbare niet goed genoeg is, willen we laten zien dat genade zich in het gewone bevindt. In ons alledaagse leven, routines en rust. Zijn liefde is overal. We zorgen dat ze zich geworteld weten, maar ook vleugels hebben om uit te slaan. Noem ons tijgermoeders, luizenmoeders, curlingouders… Er is er maar een die ons een naam geeft en dat is onze Schepper.

Het nieuwe magazine is lekker dik en verschijnt twee keer per jaar. Wie een abonnement neemt à € 35,- per jaar ontvangt daarnaast ook de twee Sestra magazines die jaarlijks verschijnen en leuke extra's. Een los exemplaar kost € 9,95.

Sestra mama is onderdeel van uitgeverij Sestra (een merk binnen uitgeverij Royal Jongbloed) en de vrouwencommunity sestra.nl die al tien jaar bestaat: een plek voor christelijke vrouwen waar we met elkaar ontdekken wat geloof voor ons dagelijks leven betekent.

Datum: 17 februari 2020
Auteur: Royal Jongbloed - Eline Hoogenboom
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.sestra.nl/mama

Dit artikel delen:

Meer nieuws: