MENU
Miniboekje legt kinderen uit wat Pasen is

Miniboekje legt kinderen uit wat Pasen is

22 feb

Een nieuwe uitgave van leven.nu voor Pasen: een handzaam miniboekje voor kinderen, met tekeningen en een eenvoudige uitleg van de dagen rond Pasen en van de betekenis van Pasen. Dit miniboekje legt kinderen uit wat Pasen is en waarom we dit feest vieren. Achterin staat een korte uitleg van het evangelie. Het boekje is geschikt voor kinderwerk en basisscholen.

De reacties van de mensen die het boekje bestellen, zijn positief en bemoedigend. Tal van kerken en gemeenten gebruiken het voor hun kerkdiensten of paasacties. Vorig jaar zijn er zo'n 50.000 ex. verzonden. Ook van het Kerstnummers werden eind vorig jaar bijna 70.000 exemplaren besteld.

Miniboekje Pasen
Ook verscheen er een 'gewone' uitgave van het minimagazine Leven.nu voor Pasen 2020. Een piepklein en handzaam miniboekje met dit keer korte teksten over Pasen, hemelvaart en Pinksteren. Met het evangelie in een notendop.
Dit miniboekje is gemakkelijk in jas- of broekzak te stoppen. Geschikt om uit te delen op straat of tijdens een kerkdienst. Ook handig om te versturen of bij een paaskaart te voegen. De eerste twee paasuitgaven (‘Pasen, het grote plan’ en ‘Pasen, nieuw leven’) zijn ook nog verkrijgbaar.

Doeboekje Pasen
Daarnaast hebben we ook een (vernieuwd) Paasdoeboekje gemaakt voor kinderen. Een boekje met knutsels, puzzels en kleurplaten. Het thema Pasen is uitgewerkt in korte verhaaltjes. Geschikt voor clubwerk, zondagsscholen, kerk en in het gezin.

Webwinkel
Bestellen kan via de webwinkel: www.erismeer.nl Daar zijn ook kaarten, boekenleggers, posters, rollup-banners en meer producten verkrijgbaar rond hetzelfde thema.

Datum: 22 februari 2020
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: Christelijknieuws
Website: http://www.erismeer.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: