MENU
TeenStreet Summercamp komt dit jaar naar Nederland

TeenStreet Summercamp komt dit jaar naar Nederland

22 mei

Op 4 t/m 8 augustus 2021 kunnen jongeren TeenStreet beleven in een geweldig 5-daags programma op één locatie in Nederland. Dus zet jouw kampeerspullen alvast maar klaar! De organisatie is in handen van Operatie Mobilisatie.
In heel Europa volgen tieners uit meer dan 20 landen hetzelfde TeenStreet programma met o.a. worship, onderwijs, Small Groups, Interact, RAG en nog veel meer! Er zullen diverse momenten zijn waarin je contact gaat maken met leeftijdsgenoten van andere nationaliteiten. Kom erachter hoe zij Jezus volgen, bemoedig en inspireer elkaar.

Je wordt ingedeeld in een Small Group of je meldt je aan met je eigen Small Group. Er liggen voor jullie hele leuke spellen klaar, die je ook samen met een Small Group in Frankrijk of Noorwegen gaat uitvoeren. De mogelijkheden zijn eindeloos en we hebben veel ideeën die we binnenkort bekend zullen maken. Check de website en onze sociale media.

Zet 4 t/m 8 augustus alvast in je agenda! We zijn druk bezig met een mooi programma! Houd de website en Instagram in de gaten voor updates.

Groepen: Wil je gebruik maken van de groepskorting en je als één small group met 5 of meer tieners aanmelden, dan ontvang je € 25,- euro korting op jouw ticketprijs. Let op: Alle tieners uit dezelfde small group dienen zich op dezelfde dag aan te melden.

Datum: 22 mei 2021
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.teenstreet.life

Dit artikel delen:

Meer nieuws: