Finalist van The Voice Kids Marc Floor zingt: Jezus Overwinnaar

Vandaag staat Marc Floor (14) in de finale van The Voice Kids. De Stentor was bij hem thuis op bezoek toen hij van de burgermeester Ton Heerts de onderscheiding kreeg als ambassadeur van Apeldoorn. Vanavond weten we of Marc Floor heeft gewonnen. Tijdens het bezoek van De Stentor zong Marc Floor het bekende Opwekkingslied: Jezus Overwinnaar.

Tijdens het bezoek van De Stentor zong Marc Floor het bekende Opwekkingslied Jezus Overwinnaar. Kijk het moment hier terug: De Stentor

Ook omroep Gelderland maakte een opname van het bezoek van de burgermeester van Apeldoorn Ton Heerts aan de finalist Marc Floor:

Marc Floor (14) en zijn zus Lize Marie (12) schreven eerder samen het lied: ‘Een plek voor jou en mij’. Dat gaat over mensen in nood, kinderen in vluchtelingenkampen. Hun droom is om 1 miljoen euro op te halen met iedereen die mee wil doen om leeftijdsgenootjes en anderen die het moeilijk hebben te helpen! Om zo liefde, vrede en geluk te delen. Dat is een prachtig initiatief. Bekijk het lied hieronder:

Redactie Christelijknieuws
Videostill – De Stentor
03-06-2021
Muziek
https://www.destentor.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies