MENU
TeenStreet summercamp

TeenStreet summercamp

10 jul

Nog 3 weken tot TeenStreet Summercamp (4-8 augustus). Is jouw zoon en/of dochter er al klaar voor? Bij Operatie Mobilisatie geloven ze dat jongeren, nu meer dan ooit, wel wat bemoediging kunnen gebruiken in hun relatie met God!

Even geen online kerkdiensten en ontmoetingen meer, maar face to face! Tijdens het zomerkamp op De Kroeze Danne gaan ze samen met andere leeftijdsgenoten op zoek naar God en laten ze zich vullen met Zijn Woord. Bij TeenStreet ervaren we Gods hartenklop voor hen en geloven we dat tijdens deze dagen vele levens zullen worden geraakt door de liefde van Jezus.
Waarom je dit event niet mag missen?

1. NIEUWE VRIENDSCHAPPEN
Je bent deel van een groepje van ongeveer 5 á 6 jongeren. Samen duik je dieper Gods Woord in aan de hand van Big Adventures (Bijbelstudies). Door steeds in een groepje activiteiten te doen en toffe geloofsgesprekken te voeren, maak je snel nieuwe vrienden!

2. EEN EIGEN COACH
Tijdens het hele kamp trek op met een eigen coach. Deze staat altijd voor je klaar, is erbij tijdens de diensten en game-time, zal voor je bidden en kan je op weg helpen met diverse geloofsvragen.

3. KNALLENDE AANBIDDING
Elke dag is er een moment van aanbidding. Dit wordt geleid door een zeer gepassioneerde live band! Ook zijn er dansers en kunstenaars op het podium die tijdens de aanbidding God ook zullen aanbidden met hun creatieve talenten. Met elkaar ga je God aanbidden.

4. WORKSHOPS + GAMES
Creatief, sportief of wil je nog meer de diepte in met je geloof? Voor iedereen is er een passende workshop met toffe onderwerpen en thema’s. Denk aan: bootcamps, een stormbaan, songwriting, dansen en natuurlijk staan er genoeg spellen voor iedereen klaar! Vergeet ook je zwemspullen niet mee te nemen, want er is een zwemmeer!

5. INTERNATIONAAL
Net voor de grote avonddiensten maken we op speelse wijze verbinding met jongeren uit allerlei andere landen, ook wel genoemd TeenStreet TV! Ook in Duitsland, Zwitserland, Portugal en meerdere landen wordt TeenStreet tegelijkertijd georganiseerd. Zo kom je er opnieuw achter dat je niet alleen bent en je onderdeel bent van een groot en divers lichaam van Jezus!

Aanmelden
Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom! Zijn er tieners enthousiast en willen ze deze zomer (4-8 augustus) mee naar TeenStreet Summercamp? Ga naar de website hier onder aangegeven.

Datum: 10 juli 2021
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: Operatie Mobilisatie
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: