MENU
Christenondernemer schenkt pand aan stichting Gave

Christenondernemer schenkt pand aan stichting Gave

04 nov

Stichting Gave: 'Sinds 2013 hebben we ons kantoorpand in Harderwijk in bruikleen. Onlangs heeft de eigenaar ons buitengewoon verrast: hij schenkt ons het pand! Waarom? Omdat hij graag God en Zijn Koninkrijk wil dienen. Wat een getuigenis en wat een groot cadeau! We zijn er ontroerd van.'

Stichting Gave kreeg in 2013 in Harderwijk de beschikking over een ruim nieuw kantoorpand waarvoor ze geen huur hoefden betalen. Een christenondernemer stelt de ruimte ter beschikking.

Gave zet zich in voor kerkelijk werk onder asielzoekers. Gave kon het gebouw vanaf 2013 kosteloos gebruiken. Hiervoor werd geen einddatum vastgesteld. „Als God geeft, dan doet Hij dat met gulle hand”, aldus Rien Bregman van Gave. „We zijn blij en verwonderd.”

Gisteren heeft de eigenaar van het pand stichting Gave buitengewoon verrast: hij schenkt deze organisatie het pand! Omdat hij graag God en Zijn Koninkrijk wil dienen.

Meer over Gave
Stichting Gave verlangt ernaar dat de vluchtelingen die naar ons land komen, worden gezien en geliefd. Gave is een interkerkelijke organisatie. Lees onze volledige missie en visie. Gave maakt kerken en christenen bewust van de bijbelse roeping om vluchtelingen gastvrij te ontvangen. Gave inspireert, traint en ondersteunt vrijwilligers om contacten op te bouwen en Gods liefde te delen. Dat doen we op verschillende manieren.

In 1992 begon een groep jonge christenen die zich geroepen voelden met Gods liefde naar vluchtelingen om te zien. Inmiddels is dat uitgegroeid tot Stichting Gave en ondersteunen we kerkelijk werk onder vluchtelingen in heel Nederland. Lees meer over onze geschiedenis, medewerkers, ons bestuur en samenwerkingsverbanden.

Bij Gave werken ongeveer zestig medewerkers. Met hun kennis en passie helpen ze het (lokale) werk onder vluchtelingen. Medewerkers van Gave werken als vrijwilliger of ontvangen salaris op grond van de hoogte van giften die voor hen binnenkomen van een achterban. Maak hier kennis met onze medewerkers.

Gave ontvangt financiële ondersteuning van o.a. particulieren en kerken. Lees meer over onze jaarverslagen, beleidsplan, keurmerken en statuten.

Datum: 4 november 2021
Auteur: Stichting Gave
Foto: Stichting Gave
Website: http://www.gave.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: