MENU
Morgen lopen 500 deelnemers de Mars voor het Leven

Morgen lopen 500 deelnemers de Mars voor het Leven

12 nov

Mars voor het Leven Livestream: zaterdag 13 november 13:00-15:30 uur. Morgen lopen 500 deelnemers de Mars voor het Leven. In Den Haag geven zij zo een stem aan weerloos ongeboren leven en roepen zij op tot bescherming ervan. Ook willen zij politiek en samenleving oproepen tot betere hulpverlening voor onbedoeld zwangere vrouwen, waaronder meer begeleiding bij het zoeken naar alternatieven voor abortus.

De Mars voor het Leven wordt voor de negenentwintigste keer georganiseerd door Stichting Schreeuw om Leven en vormt de afsluiting van de Week van het leven. Er zal worden opgeroepen tot het in acht nemen van de op dat moment geldende coronamaatregelen.
Het liveprogramma van de Mars voor het Leven begint op zaterdag 13 november om 13.00 uur. Eerst volgen er toespraken met muziek. Om 14.00 uur start de Mars voor het Leven langs de binnenstad van Den Haag. Tegelijkertijd zullen er op het podium tafelgesprekken zijn. De toespraken en/of tafelgesprekken bevatten onder meer bijdragen van Marie-Thérèse Hengst, Elise van Hoek, Kees van der Staaij, Mirjam Bikker, Arthur Alderliesten, dominee ds. Alfred van de Weg, Diederik van Dijk en André Flach. Er zal regelmatig worden geschakeld naar de Mars voor het Leven. De presentatie wordt verzorgd door Sara van Oordt en Riekelt Pasterkamp.

U kunt de livestream bekijken op YouTube via Family7 en de Reformatorische Omroep.
Er zal ook een aparte livestream zijn voor doven en slechthorenden, via deze link.Datum: 12 november 2021
Auteur: Schreeuw om leven - Chris Develing
Foto: Schreeuw om leven
Website: http://www.schreeuwomleven.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: