MENU
Noodoproep uit Afghanistan: Geef voor voedselhulp

Noodoproep uit Afghanistan: Geef voor voedselhulp

15 dec

Terwijl wij ons voorbereiden op kerst, maak ik mij grote zorgen over meer dan een miljoen kinderen in Afghanistan. Ze staan aan het begin van een gitzwarte winter, waarbij ernstige honger dreigt. Ik stuur je dit bericht, omdat we jouw hulp hard nodig hebben. Ik kreeg een bericht van mijn collega Asuntha Charles uit Afghanistan waarin zij een noodoproep doet om te helpen.

Deze video deel ik met jou omdat ik weet dat je kinderen een warm hart toedraagt. En omdat kinderen in Afghanistan dringend extra steun nodig hebben.
Corona en langdurige droogte hebben in Afghanistan voor voedseltekorten en een enorme stijging van de voedselprijzen gezorgd. Na de machtswissel is de situatie alleen maar zorgelijker geworden. Uit angst voor de nieuwe politieke macht durven moeders de deur niet uit om eten voor hun kinderen te kopen

Dit is een zorgelijke situatie en ik ben daarom ontzettend trots dat mijn collega Asuntha, ondanks al die ellende en gevaren, met honderden collega’s tóch in Afghanistan is gebleven. Heel graag willen zij er juist nú zijn voor de meest kwetsbare kinderen. Maar daarvoor hebben ze heel hard onze steun nodig. Help jij mee?

Help jij mee? Bezoek dan deze pagina van WorldVision

Datum: 15 december 2021
Auteur: World Vision - Marco van der Graaf
Foto: Videostill - YouTube
Website: http://www.worldvision.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: