MENU
Overzicht van hoopvolle concerten en evenementen

Overzicht van hoopvolle concerten en evenementen

21 apr

Events4Christ is volop bezig met het organiseren van nieuwe gospelevenementen. Nu de regelgeving aangepast is, kunnen ze weer starten met het voorbereiden van hoopvolle concerten en evenementen. Michael W. Smith (foto) is een van de artiesten die dit jaar een groots avondvullend optreden geeft in Ahoy Rotterdam. Alles wat nu op hun website staat kan de komende twee maanden doorgang vinden zoals het er nu uit ziet! Bekijk hieronder het overzicht.

Er staan al diverse tours gepland voor het komende seizoen - het advies is om snel kaarten te bestellen. Mocht de tour om één of andere reden niet doorgaan - dan schuiven ze de tour door of krijg je je geld terug.

MICHAEL W. SMITH - 26 juni 2022
Het jubileumjaar van Michael W. Smith zag er door de coronacrisis anders uit dan verwacht. De populaire zanger zou vorig jaar eindelijk weer terugkeren naar Nederland om er zijn 40-jarig jubileum als artiest te vieren. Maar het geduld wordt nu beloond. Groot Nieuws Radio presenteert op 26 juni 2022 de terugkeer van Michael W. Smith naar ons land als hij een groots avondvullend optreden geeft op de RTM Stage in Ahoy Rotterdam.
Er waren al meer dan genoeg redenen voor Michael W. Smith om Nederland als een van de eerste landen te bezoeken bij de herstart van zijn internationale tours. De wederzijdse klik is nooit verdwenen. En nu is er nog een reden om 26 juni speciaal te maken. Smith presenteert deze maand 'Worship Forever', zijn nieuwste album. Het is een complete nieuwe opname van zijn populairste cd ooit, twintig jaar na de oorspronkelijke uitgave. Ditmaal zijn de aanbiddingsliederen zoals 'Above All' en 'Open The Eyes Of My Heart' opgenomen met een groots symfonie orkest.
Bezoek de website: Meer informatie

MAKE SOME NOISE KIDS LIVESHOWS - voor- en najaar van 2022
Zijn jouw kids helemaal fan van de muziek van Make Some Noise Kids? Bezoek dan een concert! Make Some Noise Kids gaat in het voor- en najaar van 2022 concerten geven in Nederland België. Na een lange tijd is dit weer je kans om een positief en kindvriendelijk concert te bezoeken. Deze concerten voelen echt als een uitje en zijn uitermate geschikt om te bezoeken met je gezin, je kerk, kinderkoor, met opa en oma of met al je vrienden en vriendinnen. Tijdens deze stoere concerten komen er veel Make Some Noise Kids liedjes voorbij, komt je ogen en oren tekort en is stilzitten onmogelijk!
Concerten in: Dordrecht, Zwolle, Groningen, Den Haag, Bunschoten-Spakenburg, Aartselaar Belgie, Oud-Beijerland, Aalsmeerderbrug, Veenendaal, Emmen.
Bezoek de website: Meer informatie

ELINE BAKKER – SCHITTER - maart 2022
Schitter: reeks concerten met Eline Bakker & band en projectkoor. Sta op en schitter! De oproep klonk een paar jaar geleden voor het eerst en was gericht aan een nieuwe generatie. Het was bedoeld om hen te doen beseffen wie ze zijn in God - en dat uit te stralen en door te geven. Eline Bakker gebruikte het in een lied op haar nieuwe album 'Terug Naar Eden'. En nu klinkt 'Schitter' als naam voor een reeks aanbiddingsavonden waarin Eline, haar complete band en een speciaal samengesteld koor van The Choir Company, (met zangers en zangeressen tussen de 16 en 40 jaar) het podium delen.
Concerten in: Veenendaal, Bunschoten-Spakenburg, Zwolle, Winschoten, Rotterdam
Bezoek de website: Meer informatie

OP WEG NAAR PASEN - 1 en 2 april 2022
Op weg naar Pasen eeen Paas Belevingstheater Harderwijk. Op 1 en 2 april 2022 hopen we weer het Kerstevent belevingstheater te organiseren, dit keer in de stijl van Pasen. De binnenstad van Harderwijk staat weer in het teken van theater, zang en dans. In alle voorstellingen staat het leven van Jezus centraal, van geboorte tot kruisiging en van het jaar 0 tot in de hemel. Dit jaar een ander concept en veel vernieuwde scènes! Naast 7 buitenlocaties nu ook 4 binnenlocaties waar de langere stukken zich afspelen.
U kunt nu in uw eigen tempo en volgorde de diverse voorstellingen bezoeken. Bij elke scène wordt u ontvangen door een gastvrouw of gastheer die u na afloop ook weer verder op weg helpt.
Bezoek de website: Meer informatie

DE FAMILIEMUSICAL RUTH - 23, 24 en 26 april 2022
De jonge buitenlandse Ruth blijft trouw aan Naomi’s zijde staan wanneer alles verloren lijkt te zijn. Ze geeft niet op. Ze riskeert alles. Ze waagt het onmogelijke – en vindt nieuw geluk.
Laat je raken door een verhaal dat duizenden jaren heeft doorstaan en niets van zijn kracht heeft verloren: Deze musical is een avontuur voor jong en oud dat ook jou zal betoveren – door de schoonheid van de muziek, de levendigheid en de eerlijkheid van de jonge acteurs, de meeslepende kracht van de dansscènes en door de liefdevolle vormgeving. Een belevenis die je bij zal blijven in sporen van vreugde en hoop.
Bezoek de website: Meer informatie

CASTING CROWNS - 29 mei 2022
Casting Crowns keert terug voor avondvullend concert in Nederland - met nieuw album
Het geduld wordt beloond. Nadat Casting Crowns haar eerdere geplande optreden in ons land moest uitstellen, is nu een nieuwe datum vastgelegd. Op 29 mei 2022 keert een van de meest succesvolle groepen in christelijke muziek ooit terug naar Nederland voor een avondvullend concert. De lokatie wordt de RTM Stage in Ahoy Rotterdam.
Worship, pop/rock, stadionmuziek... hoe je de stijl van Casting Crowns ook omschrijft, de rode draad blijft: liedjes die mensen diep raken omdat ze praktische en geestelijke momenten in ons leven herkenbaar maken. De groep uit Atlanta is toegewijd aan haar gemeente en buitenlandse tours zijn daarom zeldzaam. Toch was het een kwestie van tijd tot Casting Crowns weer in het vliegtuig zou stappen om in Nederland te spelen. De liedjes van de formatie gingen haar jarenlang voor en hebben hier tienduizenden fans opgeleverd. Van 'Who Am I' tot 'Voice Of Truth' en het recentere 'Only Jesus'; er werd voluit meegezongen door een vol Ahoy in 2017, toen Casting Crowns een record zette. Het was het grootste optreden van een enkele christelijke artiest met een eigen avondvullend programma in Nederland.
Bezoek de website: Meer informatie

REND COLLECTIVE - 6 en 9 juni 2022
De Ierse band Rend Collective staat te trappelen om weer in Nederland op te treden. Ieder vorig bezoek zorgde voor onvergetelijke concerten waarin aanbidding en vreugde hand in hand gingen. De aanhoudende ontwikkelingen rondom de pandemie stellen het geduld van hun publiek wel op de proef. Ook voorgenomen optredens in september blijken uitgesteld te moeten worden. Voor Rend Collective betekent het dat ze des te meer gemotiveerd is om van de terugkeer een groots feest te maken. De nieuwe data voor de optredens zijn inmiddels bekend. Groot Nieuws Radio presenteert Rend Collective in concert, op 6 juni 2022 in Amsterdam en 9 juni 2022 in Zwolle. Al gereserveerde kaarten voor de voormalige data blijven ook geldig voor deze komende optredens.
Bezoek de website: Meer informatie

Datum: 21 april 2022
Auteur: Events4Christ
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: