MENU
Akoestische band LEEF geeft concert: Leven met U

Akoestische band LEEF geeft concert: Leven met U

19 feb

Christelijke akoestische band LEEF maakte het album 'Leven met U' en organiseert op 2 april een presentatieconcert. LEEF is al bijna twee jaar actief met muziek tot eer van God. Hiermee zijn ze begonnen in hun eigen gemeente in Hardinxveld-Giessendam. Naast de optredens in de kerkdiensten zijn ze ook bezig geweest met het ontwikkelen van eigen repertoire. Dit heeft geresulteerd in het album ‘Leven met U', een album met covers, medleys en eigen geschreven nummers.
Nu zijn de opnames van dit album alweer een hele tijd terug gemaakt, maar LEEF is in de tussentijd niet gestopt met ontwikkelen! Om nogmaals het uitgebrachte album te laten horen, om nieuw repertoire uit te brengen en om God middels onze muziek de eer te geven, organiseren ze op 2 april een presentatieconcert.

Het concert vindt plaats in Hardinxveld-Giessendam, in Zalencentrum De Parel. Welkom vanaf 19:45. Voor alle informatie bezoek de website van de band LEEF: www.bandleef.nl

LEEF is verbonden aan de Hervormde Gemeente in Hardinxveld-Giessendam. De band bestaat uit: Hillianne van Wijngaarden (zang), Corinde de Vries (zang), Jochem de Ruiter (gitaar en zang) en Joost van Barneveld (piano en zang).

Bekijk en beluister hieronder een medley samengesteld uit de volgende liederen van Sela: “Avondlied”, “Geef ons vrede” en “Ik zal er zijn”.
Datum: 19 februari 2022
Auteur: Band LEEF
Foto: Videostill - YouTube
Website: http://www.bandleef.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: