MENU
Andries Knevel aan de slag bij Groot Nieuws Radio

Andries Knevel aan de slag bij Groot Nieuws Radio

11 feb

Vanaf zondag 6 maart is het nieuwe Groot Nieuws Radio programma 'Een Goede Zondag' te horen, gepresenteerd door Andries Knevel. In 'Een Goede Zondag' is ruimte voor gewijde muziek en overdenkingen van Andries zelf, Wim Grandia, Peter Roosendaal en Ilonka Terlouw.

Het nieuwe programma wordt uitgezonden op zondagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur. De programmering op zondag krijgt daarmee een goede aanvulling in het uur voorafgaand aan de Kerkdienst.

Presentator Andries Knevel nam per 1 december in dankbaarheid afscheid van de EO. Sinds 1978 is Andries Knevel van grote betekenis geweest voor de EO. Naast zijn rol als presentator was hij ook jarenlang medebestuurder van de omroep. Het programma ‘Het Elfde Uur’ was een instituut waarin hij het gesprek aanging met toonaangevende politici, schrijvers en inspirerende gelovigen. In ‘Knevel op Zaterdag’ en in de late-night talkshow ‘Knevel & Van den Brink’ zette hij dat voor een groot publiek voort.

Andries Knevel over zijn afscheid van de EO: “Dankbaar maar ook met enige weemoed kijk ik terug op een prachtige en intense periode uit mijn leven. Werken voor de EO was voor mij ook en vooral bezig zijn voor het Koninkrijk van God. Dat werk zal, bij leven en welzijn, op een andere wijze mijn passie blijven houden.”

Datum: 11 februari 2022
Auteur: Groot Nieuws Radio
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.grootnieuwsradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: