MENU
Groot Nieuws Radio: Blessings viert jubileum met radio-marathon

Groot Nieuws Radio: Blessings viert jubileum met radio-marathon

01 maa

Tien jaar geleden presenteerde Tim Hendriks de eerste uitzending van radioprogramma Blessings, het programma waarin luisteraars verzoeknummers kunnen aanvragen met een opbouwende boodschap voor iemand anders: een Blessing. Presentator Tim Hendriks viert dit met de langste uitzending ooit: donderdag 24 maart vanaf 9 uur ‘s ochtends maakt hij 25 uur live radio bij Groot Nieuws Radio.

De speciale jubileumuitzending is de langste ooit bij Groot Nieuws Radio uitgezonden. Naast de vele verzoekplaten die een plek krijgen in de uitzending, komen verschillende artiesten live muziek ten gehore brengen. Ook wordt er geld opgehaald voor stichting Als Kanker Je Raakt.

In het bijzonder staat Tim stil bij de verhalen aan de andere kant van de radio: “Ik draai een verzoekplaat en op dat moment vertrouw ik erop dat het mooi aankomt. Door berichten van luisteraars weten we dat het programma dagelijks impact heeft. Ik zie er naar uit om die verhalen achter de Blessings te delen.”

Het programma Blessings is geliefd onder de luisteraars van Groot Nieuws Radio. Elke werkdag tussen 09.00 en 10.00 uur deelt Tim namens de luisteraars verzoekplaten met een boodschap. Of het nu gaat om een bemoediging, felicitatie, liefdesverklaring of groet: elke Blessing wordt met liefde gebracht. Dat het programma geliefd is, werd bovenal duidelijk in 2015. Toen mocht Tim voor het programma de Gouden RadioRing in ontvangst nemen.

Over Groot Nieuws Radio
Groot Nieuws Radio is een christelijk radiostation dat uitzendt via DAB+, internet en interactieve tv. Elke dag worden bemoedigende en opbouwende radioprogramma’s en christelijke muziek uitgezonden. Met de programma’s vervult Groot Nieuws Radio haar missie: christenen dienen met het evangelie van Jezus Christus om hen houvast te bieden in geloof en uit te dagen zich in te zetten voor gezin, kerk en samenleving. Groot Nieuws Radio wil luisteraars prikkelen om – kritisch - na te denken over actuele thema’s en bijdragen aan het vergroten van eenheid onder christenen in Nederland.

Datum: 1 maart 2022
Auteur: Groot Nieuws Radio - Gerjanne Meijers
Website: http://www.grootnieuwsradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: