MENU
Sprekers Opwekking 2022 bekend

Sprekers Opwekking 2022 bekend

01 maa

Vanmiddag maakte Opwekking de sprekers van het hoofdprogramma van de Pinksterconferentie 2022 bekend. ’Diep geraakt' is het thema dat de sprekers in diverse samenkomsten uitwerken. De Pinksterconferentie vindt plaats in het pinksterweekend, van vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni, en kan zowel live bijgewoond worden op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen als digitaal.

Sprekers en programma
De aftrap van de Pinksterconferentie is op vrijdagavond met een samenkomst waarin Christian Tan spreekt. Op zaterdagmorgen gaat J. John voor en 's middags is er een seminar in de grote tent met Jan Pool. Jannica van Barneveld staat op het programma voor zaterdagavond, en op zondagmorgen is het de beurt aan Ruben Flach en wordt het Heilig Avondmaal gevierd. 's Middags vindt de Sing-in voor alle leeftijden in de openlucht plaats. In de zondagavonddienst gaat David de Vos voor en Henk Stoorvogel spreekt op maandagmorgen. De conferentie wordt afgesloten met een concert op maandagmiddag.

In Biddinghuizen en digitaal
De Pinksterconferentie zal dit jaar weer als vanouds op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen worden georganiseerd. De registratie daarvoor is inmiddels in volle gang en duizenden kampeerders en daggasten hebben zich al aangemeld. Naast het live evenement in de polder is ook een digitale Pinksterconferentie niet meer weg te denken. Een groot deel van het programma wordt uitgezonden via het digitale platform: de hoofdsamenkomsten zijn via livestream te volgen en daarnaast worden seminars digitaal aangeboden. Daarmee maakt Opwekking de conferentie ook voor mensen beschikbaar die thuis Pinksteren vieren of op de camping hun eigen 'lokale pinkstervuurtje' organiseren.

Kinderen, tieners en jongeren kunnen hun eigen programma’s volgen, en dat geldt ook voor de bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent. Het uitgebreide programmaoverzicht voor alle leeftijdsgroepen komt in april beschikbaar op www.ikganaaropwekking.nl.

Datum: 1 maart 2022
Auteur: Opwekking - Maartje Dekens
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen - tekening
Website: http://www.ikganaaropwekking.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: