MENU
Biddag: steun kinderen en mensen met een beperking in India

Biddag: steun kinderen en mensen met een beperking in India

09 maa

Vandaag is het Biddag. Bij de start van het groeiseizoen vragen we jouw aandacht voor steun aan kinderen en mensen met een beperking in India. In het christelijk centrum Anugrah is een plek voor hen. Daar wordt gekeken naar wat ze wél kunnen en is er ruimte voor groei en behandeling. Dat is niet zo gewoon in India, waar een beperking vaak gezien wordt als een vloek.
Bid je vandaag mee voor het Anugrah-project? Dat kun je doen met deze gebedspunten:

- Bid dat kinderen met een beperking toegang blijven houden tot ondersteuning en zorg. De coronapandemie en bezuinigingen in de zorg maken dit steeds moeilijker. Terwijl juist deze kinderen – die ook zonder corona al vaak in ‘lockdown’ leven – het zo hard nodig hebben.

- Bid voor de gezondheid en veiligheid van het personeel van het Anugrah-project. Zij bezoeken veel kinderen thuis om therapie te geven en lopen daardoor ook veel risico.
Bid voor de opleiding, dat hiermee veel lokale professionals en jonge mensen leren om te werken met mensen met een beperking.

- Geef voor de bouw van een nieuw opleidingscentrum

Dit jaar is het Anugrah-project begonnen met het aanbieden van een opleiding voor mensen die willen werken met mensen met een beperking. Dit type opleiding zal in de nabije toekomst verplicht worden gesteld door de overheid van India: een prachtige ontwikkeling voor betere zorg! Hiervoor is een aanbouw nodig bij het Anugrah leer- en ontwikkelingscentrum.

Deze aanbouw is een enorme investering, waar we jouw hulp bij nodig hebben. Met jouw gift bouw je mee aan betere zorg voor mensen met een beperking in India.
> Ja, ik steun dit project met mijn Biddag-gift
Alvast bedankt voor je gebed en je gift!

Datum: 9 maart 2022
Auteur: Verre Naasten - Klaas Harink
Foto: Verre Naasten
Website: http://www.verrenaasten.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: