MENU
Praise and Homecoming met Music For Christ en Remko Harms

Praise and Homecoming met Music For Christ en Remko Harms

06 mei

De 'Praise & Homecoming' concerten van 11 juni (Krimpen aan de Lek) en 12 juni (Bunschoten) staan bol van het beste wat deze genres te bieden hebben. Van meezingers en bekende songs tot nieuwe liederen - deze avonden beloven een zangfestijn van formaat te worden met een muzikale begeleiding die het des te meer uniek maakt.

Het Music For Christ Orkest en Kernkoor zijn inmiddels al een tijd actief en hebben van veel concerten een ware belevenis gemaakt. Internationale artiesten genoten van de samenwerking met het orkest, en dan hebben we het niet over de minste! Graham Kendrick, The Hoppers, David Phelps, Ernie Haase and Signature sound, Don Moen, Wes Hampton, Russ Taff, Marshall Hall... allemaal maakten ze gebruik van het Music For Christ orkest. Het orkest weet van bekende liederen telkens weer een belevenis te maken dankzij een fantastische blazerssectie, strijkers en professionele band.

Het kernkoor sluit er naadloos bij aan. Deze zangers en zangeressen hebben inmiddels ook de nodige ervaring en laten niet alleen passie voelbaar worden in de liedjes; ze nodigen als vanzelf uit om mee te doen. Voor je het in de gaten hebt, zing je mee!

Een solist die daar al geen 'nee' tegen kon zeggen, is de bekende zanger Remko Harms.

Het grote publiek kent Harms als oud-lid van LA The Voices, van zijn deelname aan 'Op Zoek Naar Jozef' en van zijn bevlogen rol als de Rattenvanger in 'Rembrandt de Musical'. Maar gospelmuziek heeft altijd zijn hart gehad. Remko zong in het Ronduit Gospel Choir en is de afgelopen periode regelmatig te zien geweest bij Nederland Zingt. Recent kwam zijn gospelalbum 'Identity' uit. Remko zal diverse songs samen met het orkest en koor zingen; een onvergetelijke combinatie!

11 juni - Krimpen aan de Lek
Praise & Homecoming met Music For Christ Orkest & Kernkoor en Remko Harms

12 juni - Bunschoten-Spakenburg
Praise & Homecoming met Music For Christ Orkest & Kernkoor en Remko Harms

Datum: 6 mei 2022
Auteur: Events4Christ
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: