MENU
Farshid Seyed Mehdi: de bevolking in Iran heeft genoeg van het islamitische regime

Farshid Seyed Mehdi: de bevolking in Iran heeft genoeg van het islamitische regime

30 sep

In Iran willen vrouwen de vrijheid hebben om zelf te kiezen een hoofddoek te dragen en gaan mensen massaal de straat op om te demonstreren. Volgens Iran-deskundige Farshid Seyed Mehdi heeft de bevolking genoeg van het islamitische regime.
Family7
Family7 is d 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 d christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogrammas uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 30 september 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: