MENU
Volkskerstzang met Promising Voices

Volkskerstzang met Promising Voices

28 nov

Christmas makes everything new. Na 2 jaar waarin veel te weinig kon worden gezongen zijn we dankbaar dat we weer met elkaar samen kunnen komen om de komst van de Here Jezus naar deze wereld te vieren. Kerst maakt alles nieuw! Waar we ook doorheen gegaan zijn in ons leven, wat het ons gekost heeft, wat er ook verloren is gegaan, we mogen weten dat met Kerst alles nieuw is gemaakt door Hem! We mogen opnieuw beginnen, elke keer weer! Dat is Zijn belofte aan ons!

De Volkskerstzang is een fenomeen in het Groene Hart. Het is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Promising Voices is verheugd om bij dit jubileumconcert te mogen zingen dat Kerst alles nieuw maakt. Het is Zijn belofte aan ons. Waar we ook doorheen gegaan zijn in ons leven, wat het ons gekost heeft, wat er ook verloren is gegaan, we mogen weten dat met Kerst alles nieuw is gemaakt door Hem! We mogen opnieuw beginnen, elke keer weer!
Jubileum
Promising Voices telt nu 70 leden. Wekelijks wordt er op dinsdagavond geoefend onder leiding van Leon van Veen, die al meer dan 20 jaar de dirigent is van het koor dat op 12 januari 1994 is opgericht. Vanwege het 25+2 jarig jubileum worden de soloís gezongen door Suzanne van der Velde, AriŽn Vink en Miranda de Vlieger. Er zijn op zaterdag 17 december twee uitvoeringen, om 16.30 en om 20.00 uur. De zang wordt begeleid door vele muzikanten, onder leiding van dirigent Leon van Veen. Dominee Erick Versloot leidt ons door het programma en zal een aantal liederen toelichten. Het repertoire is gevarieerd en veelzijdig, van klassiek tot uptempo, daarnaast is er ook traditionele samenzang.

Dankbaar
Terugkijkend op de voorbije 25 jaar is er veel dankbaarheid. Na al die jaren is het bijzonder om nog steeds met een groot aantal leden te mogen zingen.

Kaarten zijn te koop via zingenindekerk.nl.
Van harte welkom!

Adres Dorpskerk: Oude Markt 1, 2411 AW Bodegraven

Datum: 28 november 2022
Auteur: Promising Voices - Esther Kevelam
Foto: Promising Voices
Website: https://zingenindekerk.nl/artiesten/promising-voices/

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

Meer nieuws: