MENU
Saleem Shalash probeert bruggen te bouwen tussen Arabieren en Joden

Saleem Shalash probeert bruggen te bouwen tussen Arabieren en Joden

27 dec

In veel Arabische kerken wordt geleerd dat de kerk de plaats van IsraŽl heeft ingenomen in Gods plan. Pastor Saleem Shalash uit Nazareth ontwikkelde juist een grote liefde voor IsraŽl en probeert juist bruggen te bouwen tussen Arabieren en Joden. In deze video gaat hij in op de over oplopende spanningen IsraŽl en de Palestijnen.

Saleem Shalash is een Arabische voorganger uit de stad Nazareth, waar Jezus opgroeide en leefde. Deze connectie is al bijzonder, maar Saleem heeft in zijn leven ook liefde ontvangen voor het Joodse volk. In deze video gaat hij in op de over oplopende spanningen IsraŽl en de Palestijnen
Family7
Family7 is dť 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dť christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogrammaís uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 27 december 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: