Marieke Sleurink op tour door Nederland: Doe alsof je thuis bent

Marieke Sleurink tourt door Nederland met haar ‘Doe alsof je thuis bent’-tour Marieke Sleurink gaat dit voorjaar op tour met haar eigen muziek! Samen met haar band brengt Marieke een avondvullend programma dat in het teken staat van ontspannen, je thuis voelen en zijn wie je echt bent.

In maart en april 2023 geven Marieke Sleurink en haar band vier concerten in de plaatsen waar zij zich thuis voelen: Harderwijk, Veenendaal, Zutphen en IJsselmuiden.

Marieke Sleurink
Marieke Sleurink is een Nederlandstalige singer-songwriter die voornamelijk luisterliedjes met een vleugje kleinkunst schrijft. Na een online EP in augustus 2021, bracht Marieke Sleurink in maart 2022 haar debuutalbum ‘Levensecht’ uit. Inmiddels zijn daar meerdere singles bijgekomen. Mariekes muziek kenmerkt zich door professionele arrangementen, sterke teksten en door thema’s die levensecht zijn én die ze zelf met hart en ziel heeft doorleefd. Geen kant-en-klare oplossingen, wel eerlijke vragen. In Mariekes muziek is aandacht voor haar geloofsleven, maar altijd met ruimte voor interpretatie van de luisteraar.

Doe alsof je thuis bent-tour
Naast een passie voor muziek heeft Marieke Sleurink ook een passie voor verbinding met haar medemens. Met muziek van haar album ‘Levensecht’, nieuwe muziek én covers uit de Nederlandse popmuziek zet ze een avondvullend programma neer. Daarmee wil ze aandacht vragen voor het thema ‘hulp durven vragen, ontvangen en bieden’. Als je thuis bent, ben je jezelf en durf je open en eerlijk te zijn, maar vaak zetten we daarbuiten een masker op. Door een avond vol ontspanning en mooie muziek wil Marieke helpen de drempel te verlagen om als jezelf naar buiten te stappen en ook daar te zijn wie je echt bent.

Data en plaatsen
De concerten van Marieke Sleurink hebben een kleinschalige opzet op sfeervolle locaties.

  • Donderdag 16 maart 2023 – Zutphen
  • Vrijdag 17 maart 2023 – IJsselmuiden
  • Donderdag 13 april 2023 – Harderwijk (dinner special)
  • Donderdag 20 april 2023 – Veenendaal

Tickets
Tickets voor de concerten zijn verkrijgbaar via: Ticketing

Website: www.mariekesleurink.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies