Masterclass gitaar Elisa Krijgsman

Novae Popschool Ede introduceert een serie masterclasses gitaar. Deze masterclass gitaar is de eerste in een serie masterclasses door een aantal gerenommeerde gitaristen uit Nederland. Deze 1e masterclass zal worden gegeven door Elisa Krijgsman en zal plaatsvinden op zondag 11 november a.s. om 19:30 uur.

Deze masterclass gaat over het bedenken en uitvoeren van gitaarsolo’s in verschillende stijlen. Gitarist Elisa behandelt in deze masterclass belangrijke aspecten zoals fraseren, toon, interpretatie en dynamiek. Ook zullen zaken als gebruik maken van toonladders op de juiste manier en sound shaping aan de orde komen. Voor alle gitaristen die inspiratie, creatieve ideeën of een nieuwe input willen hebben voor gitaarsolo’s is dit een uiterst geschikte masterclass die je niet mag missen!

Elisa richt zich voornamelijk op de elektrische gitarist, maar solisten op akoestisch gitaar zullen hier zeker ook inspiratie opdoen. Hij zal een aantal van zijn eigen solo’s als voorbeeld nemen. Maar ook gitaristen uit het publiek worden gevraagd om wat voor en mee te spelen. Neem je gitaar dus mee!

Elisa speelt in o.a. de band van de Amerikaanse progrock zanger Neal Morse en de fusionband Seraph. Daarnaast is Elisa actief als producer van diverse bands en acts.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website: www.popschoolede.nl De kosten voor deze masterclass bedraagt 25 euro p.p., contant te betalen voor aanvang van de masterclass.

Foto door Freek Wolff

08-11-2007
Muziek
https://www.elisakrijgsman.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies