MENU
Evangeliserende website trolleybus.nl

Evangeliserende website trolleybus.nl

28 dec

Op de website www.trolleybus.nl krijg je informatie over trolleybussen. Met foto's, videoclips en kleine artikeltjes maak je kennis met dit bijzondere vervoermiddel. Deze site heeft een dubbele bodem. Je leest hier een klein beetje over trolleybussen en je kunt een beetje leren over het leven met God. De site gaat vooral over het contact met 'boven'.

In Nederland rijden momenteel alleen in Arnhem nog trolleybussen. Vanaf 1928 zag je deze bussen voor het eerst in de stad Groningen. In 1952 reden ze ook in Nijmegen. In BelgiŽ zag je ze rond 1930 ook in verschillende steden.

In 1996 werd in Arnhem besloten de trolleybus in de stad te behouden. Er is gebouwd aan een modern netwerk. De bushaltes werden verhoogd en er werden lagevloerbussen aangeschaft. Vanaf 1999 is Connexxion de vervoersmaatschappij.

Je vindt op deze site www.trolleybus.nl ook informatie over de Bijbel en ons contact met God. Deze site moet je zien als een 'vergelijking' een 'parallel-verhaal'. Een site met een dubbele bodem. Je leest hier een klein beetje over trolleybussen en je kunt een beetje leren over het leven met God.

Zorg dat je contact krijgt met God. Maak de verbinding! God heeft zijn gedachten in een boek laten schrijven: de Bijbel. Daar kun je zwart op wit lezen wat Hij tegen je zegt. Als je meer wilt weten: lees dan het instructieboek van God: de Bijbel. Daarin staat alles wat je nodig hebt.

Datum: 28 december 2007
Website: http://www.trolleybus.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: