MENU
Elisa Krijgsman producer nieuwe Opwekkings-cd

Elisa Krijgsman producer nieuwe Opwekkings-cd

06 feb

Na een afwezigheid van 6 jaar is Elisa Krijgsman weer terug bij het Opwekkings-cd project. Elisa en Reni hebben al eerder meegewerkt aan deze cd namelijk tussen 1994 en 2003.

Na een afwezigheid van 6 jaar Is Elisa Krijgsman weer terug bij het Opwekkings-cd project. Elisa en Reni hebben al eerder meegewerkt aan deze cd namelijk tussen 1994 en 2003 en om precies te zijn vanaf cd 17 t/m 26. Dit jaar komt cd 33 uit. In de afgelopen jaren deed Elisa de productie van de Life@Opwekking-cd.De taakomschrijving houdt in dat Elisa zich bezighoudt met de productie en arrangementen en ook heeft hij het muzikaal leiderschap tijdens de opnames en de Pinksterconferentie. ELisa draagt geen verantwoordelijkheid over de bladmuziekuitgaven, het selectiebeleid en de vertalingen.

Tevens is er een nieuwe band en zangersgroep samengesteld. Dit team is aardig ingeslonken in vergelijking met het team dat voorgaande jaren heeft gediend. Elisa zal als gitarist weer te horen zijn op de cd en tijdens de conferentie en zal hij ook één van de zangleiders zijn. Reni zal achter de schermen (en soms ervoor) werkzaam zijn.

De liederen zijn inmiddels bekend, de vertalingen klaar en de arrangementen zijn gemaakt. De band en zangersgroep zijn druk aan het repeteren en wij kunnen jullie alvast verklappen dat het een nieuw geluid gaat opleveren. Meer zullen we niet zeggen. Ga het meemaken. Als je zin hebt om mee te zingen, dan ben je van harte uitgenodigd voor het Zangfestijn van 12 t/m 14 maart a.s. wat gehouden wordt op De Kroeze Danne in Ambt Delden. Daar wordt de nieuwe Opwekkings-cd live opgenomen. Kijk op opwekking.nl om je hiervoor op te geven.

Het Life@Opwekking project wordt overgedragen aan Laurens Post. Laurens en ik hebben eerder samengewerkt aan Life@Opwekking en met Laurens aan het roer komt ook hier een hele nieuwe, frisse wind waaien met verrassende uitvoeringen van (bekende) worship-liedjes.

Datum: 6 februari 2010
Website: http://www.renienelisa.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: