ChristianMatch beste christelijke datingsite volgens Tros Radar

ChristianMatch is afgelopen maandag door een consumentenpanel van het tv-programma Tros Radar uitgeroepen tot de beste christelijke datingsite van Nederland. Het consumentenprogramma deed uitvoerig onderzoek naar datingsites, en liet ruim 2.400 internetters een enquete invullen.

Op de algehele ranglijst van Tros Radar staat ChristianMatch op de derde plaats. De christelijke site staat hiermee boven bekende, grote datingsites als Relatieplanet, Parship en Lexa.

Het tv-programma vroeg haar consumentenpanel de datingsites te beoordelen op onder meer succesratio, prijs, en de kwaliteit van de profielen.

Chris Algra, één van de initiatiefnemers van ChristianMatch, reageert trots en dankbaar. “Een geweldig compliment, en een beloning voor vijf jaar lang hard werken. Van meet af aan wilden we christelijke vrijgezellen een eerlijke en professionele service bieden. Met een team van ervaren medewerkers dat klaar staat voor haar leden. Deze uitslag is een bevestiging van die visie.”

Het team is niet van plan achterover te leunen, en de uitzending van Tros Radar geeft daar ook geen aanleiding toe. “Veel singles haken teleurgesteld af, vooral bij grote datingsites, daar schrik ik van. Daar willen we de komende tijd mee aan de slag gaan. Dat wij met het cijfer 6,8 bovenaan eindigen, betekent dat er ruimte is voor verbetering.”

ChristianMatch viert in mei haar 5-jarig jublileum. De datingsite voor refomatorisch en evangelisch Nederland is in die periode uitgegroeid tot marktleider. Inmiddels maakten meer dan 50.000 mensen gebruik van ChristianMatch.

Christelijke singles kunnen op www.christianmatch.nl gratis en vrijblijvend een proefabonnement nemen.

21-04-2010
Samenleving
https://www.christianmatch.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies