MENU
Christelijke trouwbeurs in Houten

Christelijke trouwbeurs in Houten

14 sep

Op vrijdag 5 november en zaterdag 6 november 2010 staat Expo Center Houten twee dagen volledig in het teken van trouwen. De vierde editie van Trouwidee biedt aanstaande bruidsparen en hun directe familie volop inspiratie om van de trouwdag letterlijk de mooiste dag van hun leven te maken.

Van juweliers en bloembinderijen tot aanbieders van trouwvervoer en fotografen. Een breed en gevarieerd aanbod van standhouders levert een bijdrage aan het realiseren van de persoonlijke droombruiloft. Uiteraard is er ook ruime aandacht voor de bruidsmode. Zo zijn er verschillende bruidsshows met verrassende elementen. Dit jaar is het thema van de beurs: roze.

Op Trouwidee 2010 kunnen bezoekers niet alleen uitgebreid sfeer proeven en genieten van de voorbereidingen, ook de cateraars en bakkers zetten hun beste beentje voor op het proefplein. Dit proefplein geeft het aanstaand bruidspaar de gelegenheid om alvast de lekkerste hapjes te proberen.

Bezoekers van Trouwidee 2010 krijgen de mogelijkheid om mee te doen aan een fotowedstrijd. Deelnemende fotografen sturen foto’s in en het publiek kiest de winnende foto. Aanstaande bruidsparen die meedoen met de fotowedstrijd maken kans op een gratis fotoreportage. Verder maakt iedere bezoeker van de beurs met zijn of haar entreekaart kans op gratis trouwringen van een deelnemende juwelier.

De vierde editie van deze succesvolle beurs vindt plaats in Expo Center Houten. De beurs richt zich met name op christelijk Nederland. Trouwidee 2010 is een initiatief van Bastion Organisatie & Evenementen uit Ede. De openingstijden en meer informatie zijn te vinden op www.trouwidee.nl

Datum: 14 september 2010
Website: http://www.trouwidee.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: