Actueel naslagwerk voor oudsten of gemeenteleiders

‘De juiste koers in een wereld op drift’ is de titel van het zojuist verschenen boek dat een Bijbels antwoord geeft op de meest controversiële kwesties van vandaag. Auteur is de bekende bijbelleraar dr. John MacArthur, hij schreef het boek samen met het leiderschapsteam van Grace Community Church

Bijbelse antwoorden op brandende kwesties van vandaag. Een van de grootste uitdagingen waarvoor christenen tegenwoordig komen te staan, is de enorme invloed van het seculiere denken. Vanuit alle richtingen worden we overspoeld met een aanhoudende stroom indrukwekkende – maar on-Bijbelse – denkbeelden. Dit maakt het moeilijk om te weten welk standpunt je moet innemen over de meest besproken kwesties van deze tijd.

Te midden van de alom heersende verwarring is dit boek een voortreffelijk hulpmiddel voor christenen die een Bijbels perspectief willen ontwikkelen op belangrijke zaken, zoals:

* internetdating

* echtscheiding en hertrouwen

* rampen en epidemieën

* euthanasie en zelfdoding

* illegale immigratie

* God en het probleem van het kwaad

* entertainment en videogames

* homoseksualiteit en homohuwelijk

* milieubeweging en opwarming van de aarde

* abortus, geboortebeperking en draagmoederschap

Bovendien is een leidraad opgenomen met Bijbelverzen die licht werpen op belangrijke onderwerpen – een leidraad die je zal wapenen met het juiste denken en Bijbelse antwoorden op lastige vragen.

John MacArthur is voorganger en leraar van Grace Community Church in Sun Valley in Californië, en hoofd van The Master’s College en The Master’s Seminary.

Hij is de auteur van een groot aantal boeken die in Amerika bestsellers zijn.

De andere medewerkers aan dit boek zijn allen verbonden aan Grace Community Church.

Een uitgave van Grace Publishing House

11-09-2010
Onderwijs
https://www.gracepublishinghouse.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies