MENU
Vrouwencongres - Sta op en schitter

Vrouwencongres - Sta op en schitter

04 feb

Vakbond christennetwerk|gmv organiseert op vrijdag 15 april 2011 haar jaarlijkse Congres voor vrouwen. Dit keer met de titel Sta op en schitter! De toekomst begint vandaag.

Elke dag is een stap op weg naar de toekomst. We zijn ons hier lang niet altijd van bewust en laten ons vaak leiden door de wensen en belangen van anderen. Niet alles is maakbaar, maar er zijn vaak meer mogelijkheden dan we denken. Door daar bewust mee om te gaan, kun je elke dag gericht toewerken naar jouw wensen en doelen.

God heeft elk mens uniek gemaakt, met eigen gaven, talenten en verlangens. Christennetwerk|gmv wil mensen graag stimuleren en ondersteunen om tot hun recht te komen. De arbeidsmarkt verwacht deze houding overigens ook steeds meer van werknemers: actief op de arbeidsmarkt staan, blijven ontwikkelen en veel netwerken, kortom: bewust aan je toekomst werken.

Congresinhoud
Het Congres voor vrouwen brengt dit onderwerp terug tot werkbare proporties. Carianne Ros legt ís morgens de basis: Wat is nu echt belangrijk in het leven? Wat past bij mij? En wat doe ik met de verwachtingen van mijn omgeving? Waarom is het zo lastig mijn wensen vorm te geven? Hoe maak je die keuzes eigenlijk?

ís Middags maken de deelnemers in twee workshoprondes zich praktische vaardigheden eigen, die nuttig zijn voor het werken aan de toekomst: organizen en assertiviteit. Ze kunnen ook inzoomen op hun eigen positie in de verdieping met Carianne of door met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen tijdens de gesprekswandeling.

Vraagbaak
Op het Congres is een vraagbaak aanwezig waar bezoekers langs kunnen gaan met hun vragen over werk en inkomen. Dat geeft snel inzicht in de praktische mogelijkheden van bepaalde toekomstplannen zoals meer of minder werken, een eigen bedrijf starten of een opleiding volgen.

Sta op en schitter!
Vrijdag 15 april 2011
10.00-18.00 uur
Congrescentrum De Werelt, Lunteren

Meer informatie en aanmelden via www.cgmv.nl/staopenschitter/

Inspirerend, toepasbaar en praktisch: Congres voor vrouwen 2011 Sta op en schitter!

Datum: 4 februari 2011
Website: http://www.cgmv.nl/staopenschitter

Dit artikel delen:

Meer nieuws: