MENU
Iedereen is gemaakt om te schitteren

Iedereen is gemaakt om te schitteren

20 apr

Vrijdag 15 april vond het Congres voor vrouwen van christennetwerk|gmv plaats. 's Morgens besteedde Carianne Ros (christentherapeut en life-coach) in haar lezing aandacht aan het thema "Sta op en schitter!". Zij benadrukte vooral dat dat voor iedereen verschillend is, maar dat elke vrouw gemaakt is om te schitteren op haar eigen manier; in werk, gezin, kerk en waar dan ook. Aan het einde van de lezing gaven de vrouwen elkaar op een creatieve manier de zegen mee.

foto christelijknieuws.nl

De workshoprondes in de middag werden goed bezocht. In de workshops organizen en assertiviteit werden heel veel praktische vaardigheden en tips gegeven om daadwerkelijk tot schitteren te komen in je leven. In de workshops verdieping met Carianne en de gesprekswandeling was meer ruimte om op een creatieve manier nog eens verder met elkaar door te denken over hoe je kunt gaan schitteren, waar dan en wat houdt je dan nog tegen?

Al met al een zeer complete dag. De dag werd afgesloten met een gezellig en lekker tapasbuffet. De vele bezoeksters die voor het eerst waren, waren zeer tevreden: "Het was veel frisser dan ik had verwacht. Helemaal niet oudbollig, maar fris en concreet!"

Datum: 20 april 2011
Website: ww.cgmv.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: