MENU
Christian Artists Seminar in voorbereiding

Christian Artists Seminar in voorbereiding

25 apr

Van 29 juli tot 3 augustus zal opnieuw het Christian Artists Seminar gehouden worden. Opnieuw in Bad Honnef (ter hoogte van Bonn). Het aanbod omvat ongeveer 80 verschillende workshops, seminars, masterclasses, fora, talentevaluaties in alle kunstdisciplines. Beeldend, muziek van klasiek tot pop, zang en diverse insturmenten, podiumkunsten en schrijven.

Christian Artists is vooral bedoeld voor kunstenaars en musici die starten of zich verder willen ontwikkelen. Het CA aanbod omvat ongeveer 80 verschillende workshops, seminars, masterklassen, forums talentevaluaties op het gebied van alle kunstdisciplines: beeldend (zowel 2D als 3D), media, muziek (klassiek tot contemporary, zang en diverse instrumenten), podiumkunsten (dans, mime, drama), schrijven.

Dit enorme aanbod wordt gegeven door een 60 professionals, die vanuit heel Europa zijn geselecteerd en in staat zijn bijzondere dingen bij te brengen. Voor wie is dit seminar zo belangrijk: voor studenten in een van de kunstrichtingen, voor aanstormend talent, dat zich orienteert, maar ook voor hen, die al enige tijd in de kunsten bezig zijn en een fresh-up kunnen gebruiken.

Wat ook de achtergrond moge wezen, het is voor alle deelnemers een bijzonder inspirerende week, waar je het hele jaar nog eens voeding uit haalt. Eind van iedere morgen wordt plenair een thema aangesneden, dit jaar heeft dat zeer nadrukkelijk te maken met werk in de cultuursector: veranderingen, je eigen flexabiliteit, overleven, de invloed van de crisis.

Topsprekers zullen hierover hun licht laten schijnen. Iedere avond is er een fascinerend concert, waarin bijzondere acts te zien zijn. Het Christian Artists Seminar is niet voor consumenten, maar voor jongeren en ouderen, die aan de slag gaan en verder willen in een kunstvorm of crossover versies.

Leen La Rivière: “CA heeft ook een unieke rol als ontmoetingspunt tussen oost en west, noord en zuid, aangezien er soms grote cultuur- en kennis verschillen zijn. De locatie is een heel modern trainingscentrum, het KSI in Bad Honnef (dat ter hoogte van Bonn aan de Rijn ligt en heel makkelijk bereikbaar is)." De voertaal van het Seminar is Engels.

Datum: 29 juli tot 3 augustus 2012.

Datum: 25 april 2012
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.christianartists.org/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: