MENU
Nieuwe leerlingen welkom op de Passie in Wierden

Nieuwe leerlingen welkom op de Passie in Wierden

17 jan

Donderdag 24 januari 2013 organiseert de Passie Wierden een Open Lesdag en zetten ze de deuren open voor alle leerlingen van groep 8. Op deze dag kun je de Passie ontdekken en de sfeer op school proeven. Er worden korte lessen gegeven van 20 minuten variërend van wiskunde tot natuurkunde tot muziek. Het programma betreft een dagdeel.

Het voortbestaan Evangelische School de Passie in Wierden is onzeker. Alleen wanneer zich voldoende leerlingen aanmelden, kan het onderwijs op deze bijzondere school doorgaan. Er zijn voor komend schooljaar 124 aanmeldingen nodig voor de nodige groei van de school.

De Passie is een evangelische, bijbelgetrouwe school. Dat betekent, dat je bij ons jezelf mag zijn en kunt uitkomen voor je geloof en dat de Bijbel vaak open gaat. Bij de Passie kun je terecht voor VMBO-TL, HAVO en VWO(+).

Geef vóór 15 januari per mail door (vdy@passie.net) met hoeveel personen je komt. Voor meer informatie zie ook onze website: www.passie.net (ga naar Wierden / Nieuwe leerling).
 
De Passie Wierden is een groeiende school voor positief christelijk onderwijs voor TL, havo en vwo. Het komende jaar groeit de school naar 380 leerlingen en de twee jaren daarna naar 500. Tenminste … als uw zoon of dochter ook leerling van de Passie wordt! 
 
In april dit jaar zijn minstens 124 nieuwe aanmeldingen nodig. Gun uw kinderen een school met veelkleurige christenen. Een school waar ze zichzelf zijn, waar ze onderwijs krijgen met uitstekende resultaten, waar ze groeien in zelfvertrouwen én in Passie voor God. 


Open Lesdag voor groep 8: Donderdag 24 januari 2013.
Informatieavond: Maandag 28 januari 19.30 uur
Open Huis op donderdag 7 februari van 18.00 - 21.00 uur. 
Of maak een persoonlijke afspraak.

Datum: 17 januari 2013
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: Christelijknieuws.nl
Website: http://www.passie.net

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Ezel
20 jul

Ezel meer

Slangen
13 jul

Slangen meer

Sjalom
16 jun

Sjalom meer

Schaduw
18 mei

Schaduw meer