Nieuw boek over puur en duurzaam eten

Martine Vonk van Time to Turn presenteert binnenkort het eerste boek van de organisatie: Voor Het Oprapen. Ze schreef het samen met zeven auteurs. Een meditatief doe-boek voor op de keukentafel van individuen, gezinnen, studentenhuizen, woongroepen en kringen. Het boek gaat over voedsel en het ritme van de seizoenen die God ons heeft gegeven.

De inhoud is dynamisch, het staat vol met inhoudelijk artikelen, reportages, recepten, Bijbelse meditaties, acties voor de lezer om zelf uit te voeren, en prachtige foto’s om het geheel aan te vullen. Het boek is onder anderen geschreven door Martine Vonk inspirator, onderzoeker en adviseur op gebied van duurzaamheid. Zij schrijf over het boek:

‘Voor het oprapen’ is een boek dat ons stil zet bij de seizoenen en bij eerlijk en puur eten. Het verbindt eten met de Schepper van deze aarde. Daar ligt de kracht van dit veelzijdige boek: het bevat bezinning en kooptips, inspirerende interviews en scherpe columns. Geen gedachteloos gesnaai meer dus, maar eten met aandacht!”

Voor Het Oprapen is vanaf half april 2013 verkrijgbaar in de christelijke boekwinkel en kan bestelt worden bij Time to Turn of via uitgeverij Buijten en Schipperheijn Motief.

Time to Turn is een beweging van jongeren die vanuit hun geloof willen kiezen voor rechtvaardige en duurzame levensstijl.

Asha de Gelder
Nederland Zingt
12-03-2013
Samenleving
https://www.timetoturn.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies