MENU
afbeelding

Rob Favier laat publiek volop genieten

17 jun

Het was zijn grote wens om een gezellig, vrolijk en inhoudsvol cd-presentatiefeest te geven, en dat is meer dan gelukt. Het publiek genoot zaterdagmiddag in Papendrecht volop van de mooie muziek en de originele woordgrapjes van theoloog en zanger Rob Favier. Hij presenteerde met trots zijn nieuwe album: Zo groen als gras.

Eerst werd er samen gezongen onder leiding van de praiseband Zondag. Deze achtmensformatie heeft al op veel verschillende evenementen en voor veel organisaties mogen spelen. Daarna gaf het koor Lighthouse uit Helmond zijn medewerking en zong enkele nummers onder begeleiding van piano. Verder heeft ook muziekvriend Gerald Troost een mooie bijdrage geleverd. Favier schrijf van tijd tot tijd teksten voor Gerald en daaruit heeft zich een blijvende relatie ontwikkeld.

Het concert werd gehouden in de Christelijke Scholen Gemeenschap De Lage Waard in Papendrecht, alwaar Favier ook als leraar actief is: 'zes uur in de week geef ik hier les in m'n vrije tijd...'.

De zanger werd zaterdagmiddag ondersteund door een uitgebreide band van zeven topmuzikanten plus een viermans blazerssectie. Vrijwel allemaal mensen die aan het album hebben meegewerkt.

Rob Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een full-time band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde. Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van optreden. De muziekstijl is breed: van luisterliedjes tot cabaret.

Datum: 17 juni 2013
Auteur: redactie christelijknieuws
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.robfavier.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: