MENU
Evangeliserende website trolleybus in nieuw jasje

Evangeliserende website trolleybus in nieuw jasje

15 aug

De evangeliseren de website trolleybus.nl heeft een nieuwe vormgeving gekregen. Alle informatie is nu verwerkt in een onepage website. Op de website krijgt de bezoeker informatie over trolleybussen. Met foto's en kleine artikeltjes maak je kennis met dit bijzondere vervoermiddel.

Deze site heeft een dubbele bodem. Je leest hier een beetje over trolleybussen en je kunt iets leren over het leven met God. De site gaat vooral over het contact met 'boven'. In Nederland rijden momenteel alleen in Arnhem nog trolleybussen. Vanaf 1928 zag je deze bussen voor het eerst in de stad Groningen. In 1952 reden ze ook in Nijmegen. In BelgiŽ zag je ze rond 1930 ook in verschillende steden.

In 1996 werd in Arnhem besloten de trolleybus in de stad te behouden. Er is gebouwd aan een modern netwerk. De bushaltes werden verhoogd en er werden lagevloerbussen aangeschaft. Vanaf 1999 is Connexxion de vervoersmaatschappij.

Je vindt op deze site www.trolleybus.nl ook informatie over de Bijbel en ons contact met God. Deze site moet je zien als een 'vergelijking' een 'parallel-verhaal'. Een site met een dubbele bodem. Je leest hier een beetje over trolleybussen en je kunt iets leren over het leven met God.

De boodschap van de site is: 'Zorg dat je contact krijgt met God. Maak de verbinding! God heeft zijn gedachten in een boek laten schrijven: de Bijbel. Daar kun je zwart op wit lezen wat Hij tegen je zegt. Als je meer wilt weten: lees dan het instructieboek van God: de Bijbel. Daarin staat alles wat je nodig hebt.'

Datum: 15 augustus 2013
Auteur: Redactie christelijknieuws
Copyright: christelijknieuws
Website: http://www.trolleybus.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

2 april 2019 De trolleybus en het leven van een christen
28 december 2007 Evangeliserende website trolleybus.nl

Meer nieuws: